Deleted11 🌹 kalll 😅 ayy gitmee kal bee yanimda şurada baş ucumda bu sarki sabaha kadar dilime dolancak benle bir seninde dolansin umarim biliyorsundur 🤣🤣🤣
Kayınvalideciğim 😅
UykusuzPanda42 😅 azcık daha zorla bence kıyıda köşede vardır yaa
Deleted11 😅 olumlu ozellik bu mudur yanii neyse en azindan eşini dunyaya getirmis bence oyle dusun
anneninicsesi Biliyorum üff be neden hatırlattın 😂 evet ikinci olumlu yönü eşimi dünyaya getirmiş şükürler olsun 😂🥰
anneninicsesi hahahhhh 😂😂atarmıydı sorumu romanlar da üzülme kavramı yok herşeyi göbek atarak hallediyorlar hayat onlara güzel
Deleted11 😅 artik senin de dilinde tek degilim..
incilikaftan 😅😅 dogru yanlis soru oldu pardon ayy seviyorum ama ya ne bilim hic biseyi umursamadan yasiyorlar ve hic yaslanmiyorlar 😅😅 aaaretiimmmmmmm 🤣🤣
anneninicsesi pas dıyorum😁
Meva61 😅 pasınız kabul olmustur
anneninicsesi seninde diline bu takılsın; yıkılsın dünya kalmaz ki banaaaa 🎶😂😂
anneninicsesi inşallah bilinçli yapıyor ya kaynım severek evlendi onlar birbirini seviyor biz görücü usulü birbirimizi sevmiyoruz kanısında değişik birisi yani
anneninicsesi
1) tatilsever (adeta bir şeyma subaşı 😅)
2)torunözlemez (ayda bir özlemek özlemeye dahilse🙈)
3)bonkör ( en sevdiğim yönü 😁)
anneninicsesi buldum evime sık sık gelmemesi en güzel özelliği🤣
anneninicsesi 1- arkadaş gibi olmamız 2-eli açık varsa donatır 3- oğlunu değil hep beni savunur
Deleted11 yapmaaa 😅 ben bide hepsini bilmiyorum sarkilarin anca mirildanacak kadar hepsini soylesem belki unutcam
00Papatya baya değişikmiş ne alaka gorucu usulu evlenipte birbirini deli gibi seven aşık olan cok insan var ama 10 yil sevgili olupta evliliklerinin daha ilk yilinda boşananlar var 😒
ZRaporu 😅😅 wuuwww tatil sefer size de yariyor mu pekii
UykusuzPanda42 😅😅😅 benim kayinvalidecigim de gelmez genelde ben gelirim 🤣
Birakrepkadini kayinvalidelerin gelinlerini savunmasi cok guzel bisey degil mi yaa 🌹
anneninicsesi bende elveda deme bana’yı neredeyse hepsini biliyorum ama bu diğerini bilmiyorum 😂😂