Ariel incilikaftan 1.leman(prostat ve eşine ağdacı kızın ağda yapması) 😂 Arkadan herkese veren ve bakir adamla evlenip çatlayında patlayın diyen Eşini başkasıyla yatarken hayal eden adam ve bunu gerçekleştiren kadın.. sonrada kıyameti koparmıştı adam nasıl yaparsın diye. Dengesizler..
zarifhanim Ariel 2 numara trolün tillahıydı ya, kocası çok zenginmiş de, kayınvalidesi onu çok edepli biliyormuş. Hatta el değmemiş olduğu için tercih etmişler. O da parası için evleniyordu 😄😄😄
incilikaftan Ariel Eşini başkasıyla yatarken hayal eden adam ve bunu gerçekleştiren kadın.. sonrada kıyameti koparmıştı adam nasıl yaparsın diye. Dengesizler Aaaaa😂😂😂 neler neler daha
zarifhanim Ask_hosmus Kadının bedduası tuttu mu bilmiyorum, kopsa da çok takmamıştır zaten işe yaramıyor diye 🤣 Ariel tripli elleşmeli ama icraatsiz bir diyalog 🤣🤣
Ariel zarifhanim evet hatta öpüşmemişlerdi bile birde kaynanası havuzlu jakuzili ev mi alacaktı öyle bişey hatırladım evlendikten sonra da adam tapıyo bana yazmıştı 😂
Anilla Olivetti ayyaş felsefeci 😂😂😂 leoya kriz geçiriyorum suan yaa hatırladım onuu kız burda iyi bir ısı vardı leo onu ülkesine çağırıyordu
ZRaporu zarifhanim yani hesabına girip son yaptığı yorumu oku bende ona koptum 😅 niyeti bozmuş kocayı becerecek neredeyse 😅
zarifhanim ZRaporu ahahahaha onu görmemişim gerçekten nasıl dolmuşsa niyeti bozmuş 🤣 birde aldatıyor mu diye soranlara onun kuşu benim gibi hatuna ötmüyor kime kalkar demiş ya🤣🤣🤣
zarifhanim ZRaporu Ben tavsiye için covid postu açtığımda kardeşi ve annesinin metro macerasından, negatif mi pozitif mi olduğunun anlaşılmadığından bahsetmiş 😕 gerçekten o kadar anlaşılmaz ve e bunu niye yazdın denilecek bir yorumdu ki. Zaten tanıyamadan gitmiş 😄
incilikaftan Anilla benimde aklıma gusül abdestini bize kopyalayıp yapıştıran bir abla vardı 😂o geldi
Pcoslu1anne incilikaftan Benim burda astral seyehat postu bir de happy momda don postu asla unutamam🤣
incilikaftan Pcoslu1anne dilayla biri daha vardı herkes kaybolan şeylerini bulmasını istiyordu hatta😂😂😂 tabi sonra yalan falan dendi ne kadar doğruysa
Bisaniye Deleted11 Hahahaha bir şey olmaz unutturmayalım sende yaz herkesler öğrenmeli prostat masajını 😂
Deleted11 Bisaniye aylar sonra o posta yazıcam yeni gelenler öğrensin burdan bir prostatçı geçtiğini 😂😂