Anilla incilikaftan Abla kaFayi gusülle bozmuş istiyordu kocam önce abdest aldı sonra şapkasını taktı gitti desin hatta duş jeli markası filanda yazın ayrıntıları unutmayın gunah gunah 😂😂
Anilla incilikaftan 😂😂 detay önemli formun ahlak bekçileri gelir birazdan ama olsun biz alisiktik linc edilmeye 🥰😂😂
Lavinia_ Lagosiyawo ZRaporu Bir ablamız eşine anal seks yaşatmış 😂 prostat 😂😂 için den kuru domates kabuğu çıkmış 🤮🤮😂
Lagosiyawo ZRaporu ben az çok anladım durumu boşver anladığım kadarıyla bidaha domates ve türevi bişey tüketemeyeceğim sanırım 🤢
Deleted11 Lagosiyawo sanırım fışkıran 2 kişi falan var forumda 😂😂 Lemanda fışkıranlar diye Post açmıştı ya 😂😂
Lagosiyawo Deleted11 kız şu leman yapıştı sana he ne zaman görsem ismini aklıma sen geliyosun 😘🤣 ya bi konşumuz var leman abla sayenizde kadını görünce bi tuhaf oluyorum 😅
Lagosiyawo Lavinia_ valla onu okuyacak midem olamayabilir kuzum bana bu kadarı kafi allah akıl fikir mide ihsan eylesin o yapanlara 🤢
Deleted11 Lagosiyawo yaa ben ne yapayım karşıma çıkıyor 🙈 sanırım bütün lemanlarla anlaşamayız bir leman vardı bizim okulda kavga etmiştik 🤷♀️😂😂