zarifhanim incilikaftan Ya ben her bu tip hatıralara hep aynı postu atıyorum ama @Morpapatya ’nın eşiyle diyaloğu benim favorimdi 🤣 Başka hesap açmış ya derdini anlatmak için, bazen gerçekte kim olduğunu merak ediyorum. Beni bul yiğidim 🤣
Hoyrat incilikaftan biri vardı eşim saf ben onun ilkiyim ama ben çok kişiyle oldum ama kızlığım duruyor bakireyim demişti 🤦herkezede catlayin patlayın bilmem ne demisti
incilikaftan Hoyrat aaaa nasıl görmedim ben o çamaşır makinesini içeni gireni gusülleyip çıkarmış mı. 😂😂😌
Lagosiyawo incilikaftan prostat masajı favorim üstüne yok 😅 ha bide fışkırtan bi ablamız vardı bu ikisi yarışır 🤪
incilikaftan Lagosiyawo ahhahahaha 😂 çok prn izlemenin zararı fışkırma oluyor maalesef. Fıskıramayan utansın
incilikaftan Lagosiyawo ahhahahaha 😂 çok prn izlemenin zararı fışkırma oluyor maalesef. Fıskıramayan utansın
Ask_hosmus incilikaftan Leman tabii 😂😂 bide eşi ona git biriyle birlikte ol demişti o da gidip olmuştu o kadın var 🤷♀️😂
incilikaftan Ask_hosmus şuan işe neden girdiğimi oturup sorgulucam ki o eş postunu kaçirdigımm için 😂😂
Hoyrat incilikaftan Ahahaha sanırım kızlık gitmeden bir birliktelik yani sevisme vb. Tam hatırlamıyorum anal felan di sanki
incilikaftan Olivetti domates kabuğunun muhabbeti eksisozluk de gördüm 😂 doganslx postunu görmedim anlatsana 😂
Bisaniye Deleted11 Hahahaha bir şey olmaz unutturmayalım sende yaz herkesler öğrenmeli prostat masajını 😂
Deleted11 Ask_hosmus aklıma gelen şey olduğunu düşünüyorum 😬 anal yaparken domates kabuğu çıkması 🤢🤢😂😂
Deleted11 Olivetti ne yani kadın mı adama yapmış 🤦♀️ Aman Allahım her gün şaşırma seviyesini arşa çıkardığımı düşünüp artık şaşırmam diyorum ama yine oluyor 😬😂😂