Acemi_anne21 Birakrepkadini evet adetliyken başlıyorsunuz 1.gun veya 3.gun yani adetliyken ilk günlerde başlamanız gerek
Peridehatunu Birakrepkadini cerazette kullanilir sadece emzirirken baska varmi bilmiyorum digerleri yasmin falan kullanilmiyo süte geciyo
Birakrepkadini Peridehatunu bende öyle biliyorum ama geçen gün eczacıya sordum yasminde olur dedi guvenmedim almadım burda sorayım dedim
Peridehatunu Birakrepkadini yasmin olmuyo yok ben cok hamilelik anne bebek uygulamasi kullaniyorum yillardir doktorlar vermiyo emziren annelere yasmini. Yani isterseniz yine bir sorun dontorunuza en sağlıklisi
zarifhanim Birakrepkadini Cerazette kullanabilirsiniz. Sadece progesteron içeren eczacılarda bulunan tek hap o. Başka kullanmak isterseniz doktora danışın,
Birakrepkadini zarifhanim teşekkür ederim peki nasıl kullanmam gerekiyo bilginiz varmi suan adetimin son gunelerindeyim
zarifhanim Birakrepkadini siz eğer bir dahaki adeti bekleyemezseniz yarın hemen alıp başlayın ama ilk yirmi gün ek bir yöntem ile korunun. Kesintisiz ara vermeden devam edin kullanmaya, 28 tablet olduğu için.