38busra69 Merhaba ben bildigim kadariyla soyleyim. Gunahi var diye biliyorum su sekilde gece iliskiye girince sabah gunes dogumadan abdest alinmasi gerekmis ve arti bu sekklde cenabet ikende illaki unutup birseyler yiyip iciyorsan oda cok gunah
babynative 38busra69 yemek içmek tabiki günah değil bunu nerden çıkardınız? Biri çocuk sevmek günah yazmış daha neler..Sabah ezanından önce gusul alın denmesinin sebebi namaz vakti giriyor kazaya kalmasın diye.Tabiki hemen gusul almak çok iyi ama bu tamamen namazlar kazaya kalmasın diye sınırlandırılmış
ZRaporu Kumsalinci34 araştırırsanız günah olduğunu öğrenirsiniz. Şimdi günah olan bir şeye bir şey olmaz devam edin diyemem ama fikir olarak hemen duş almaya çalışmanızı öneririm.
Glr09 Kumsalinci34 almaya vaktiniz yoksa normak abdest alabilirsiniz onun dışında bazı şeyler yapmak yasak kuran okumak bebek sevmek namaz kılmak ibadet gibi şeyler günah
TombulHatun Kumsalinci34 ay ben bir kere dedim çok uykum var sabah alayım. Ama o kadar huzursuz oldm ki resmen uyuyamadm bi kaç saat sonra eşimi uyandrdm beni banyoda bekle duş alıcam ben diye. Mümkün olduğunca almaya çalış. Platin soğuktan ağrı yapıyorsa duştan çıkar çıkmaz sıcak havlu şal filan sarmayı deneyebilirsin
Ros Kumsalinci34 aman sabah alırm bısey olmaz dedıgın de ıllla Bı terslik oluyo dus aldın mı kafanda rahat olur gonlun de
Aspirin Kumsalinci34 benimde oluyor bazen öyle. adırı yorgun oluyorm eşime hayır desemde tutturuyor ve kılımıkığırdatsam bayılcm gibi yorgun oluyorm ve uyuyaklıyorm sabahta işte en erken ne zaman fırsat bulursam alıyorum. benm bir arkadasm sey demişti ayy nenkadar doğru bilmiyorm benm reddettimi duyunca dus almak zor geldiği için ozamanlr calısıyordm. eşini reddetmekte günah o yüzden alamıyorsan da hemen en yakn zamanda almaya calıs dediydi ne kadar doğru bilemicem tabiii
Meryemali Kumsalinci34 ya cok gunah sizde biliyorsunuzdur tabi ama yapmayin ben 8 yillkk evliyim evlendigimin ilk 1haftasi ve ilk cocugumu yapma zamanimda bir kac gun haric hic dus almadan yatmadim aninda yani aliriz. Allah korusun sonrasinda bir sey olsa deprem vs hersey olabilir temiz temiz yatin ama insanin cani su dus icin gercekten yapmak istemiyor heleki kis aylarinda sicacik yataktan kalkip
1bbby Kumsalinci34 hemen almayinca ben gercekten rahat edemiyorum kendimi boyle maddi olrak pis hissediyorum. Almasam uyuyamiyorum kotu ruyalar goruyorum. Almaniz daha iyi olur bence rahatlatiyo insani.bide o üşüyen yere sicak kompres yapsa esiniz daha guzel olur
Birakrepkadini Kumsalinci34 bebekten önce ertelediğim oluyodu malesef keşke olmasaymis tabi.. ama bebekten sonra hemen alıyorum o şekilde emzirmek içime sinmiyor günahmis zaten
Vaveyla Kumsalinci34 internette okudum Canim Aynisini bende dusunuyordum gunah degil yaziyor elini agzini abdest alip yatabilirsin ama ertesi sabahi yikanmak gerek namaz kilazsin kurana dokunazsin yaziyor internette
Ozge49595 Kumsalinci34 nefret ediyorum duşa girmeye ya sadece kafama şu döksem islatsam çıksam abdest alsam yeter kesilen kopuklen çık banyodan cok ugrasitirici bende bazen uyuyorum geç aliyorjm
2minikmucize Kumsalinci34 çok fazla durulması iyi değil bebek falan varmış ben bebeğimin uyanacağını bilirsem hep reddederim🤪su bile verem öyle yapıncada duşa girerim eviniz doğal gazlı mı peki öyleyse üşümezsin
Popy_ Kumsalinci34 bende Bi vakti geçirmeden abdest alınmalı diye biliyorum Bi taraftan da atıyorum akşam yaptın yattın sabaha çıkmadan ya ölürsem diyorum ben 🙈 hani Olur ya ölümün zamanını bilemeyiz öbür tarafa cünüp gitmek olmaz