Ask_hosmus aynen öyle
Eskiler 🌸🌸
Ariel Çok aradım önceden bulamadım çok eski bir çizgi filmdi 😌
- Düzenlendi
Ask_hosmus en sevdiğim çizgi film casper pembe panter temel reis tarçının arkadaşları heidi şirinler
Bakkaldan aldığım en sevdigim harby diye bir çikolata vardı simdi hiç bi yerde göremiyorum
En sevdiğim şarkıda küçüklüğümde ibrahim erkal canısı 😊🌺 ahh ahh herşey eskiden güzeldi keşke öyle kalsaydı
- Düzenlendi
Deleted11 Aha burdada bulduk birbirimizi 😂👋
Angellove2010 Oo merhabaa 👋☺️
DenizCemre ben enerjik bi insandım aslında taki 2.doğumu yapana kadar 😂
Ariel şimdi canlandı kafamda 😂
Angellove2010 o üzerinde bonibon olan çikolatayı diyosun dimş😂
Ask_hosmus Ben çocuğum olduktan sonra 2 ve üzeri çocuklu anneleri daha çok takdir etmeye başladım👏 Hayatımın en zor işi anne olmaktı ve bir o kadar da güzel elbette🙏❤️ Şuan birine zor yetişiyorum. Normalde hep kardeşi olsun düşüncesi vardı kafamda ama şimdi Allah isteyene versin diyorum. Hem zorluğundan hem hayat şartlarından dolayı, iyi gelecek sunabilme kaygısı taşıyor insan.
Ask_hosmus winx club en sevdiyim samuray jack barbi 😊
2 çubuk kraker çikolata 🍫
İsmail yk bas qaza aşkım 😄
Ask_hosmus evet canım aynen öyle ❤️
Zari12-zari bide en sevdiyim çizgi filim jangumun rüyaları izleyen varmıydı
- Düzenlendi
Ask_hosmus
1- Şirinler, teletabiler, bugs bunny ve Tom ve Jerry
2-çokomel ve üstü gold kaplı altına benzer çikolata(adını unuttum) 😂😂
3-Irem- Hayalet sevgilim, Fundyy-Koyu kahverengi
Ahhh ahh anılarım canlandı resmen ne güzel bi post 🤩🤩❤❤🌸🌸
1-Casper, teletabiler,
2-,tombi😂😂
3- Sagopa Kajmer,Fundyy, Tripkolic
Ask_hosmus yok karamelliydi
Angellove2010 doğru hatladım onun şimdi üzerinde bonibon olanları satıyorlar 😂😂
bittercikolata amaç eskileri anmak zaten😊
DenizCemre bende öyle en zoru Anne olmak 💕 yaa ben 2. Çocuğu yapmayı düşündüğümde oğlumun bi arkadaşı olmasını destekçi olmasını çok istedim yarın birgün bana bişey olursa diye tek kalmasını istemediğim için düşünerek yaptım o yüzden pişmanlığım yok şakasına sadece yaptım bi hata falan diyorum ama tamamen şaka adına çünkü bile isteye yaptım 2.oğlumu ve hiç pişman değilim😊💕
Ask_hosmus tom ve jery,Casper,teletabiler
Tombi,meybuz,ekşi sakız,gofret daha çok var
Tripkolik şarkıları vardı dinlemeyen yoktur herhalde☺️Hakan Peker, Tarkan, Hatice de meşhurdu o zamanlar
Bunda da çok var aklıma bunlar geldi şuan
Angellove2010 geçen gün eşim harby almıştı kız nerden bulmuş bilmiyorum ama çok güzel tadı 🙈😂😂