Ask_hosmus kutsi ilanı aşk seda tripkolik halada dinlerim geneli kürtçe şarkı dinlerim 2 yum yum tutku olalet eksi yüz kremini eti pop browni danino puding 3 tom ve jerriy casper dakidak pokemon temel reis sevimli kahramanlar bir kedi gördüm sanki 😂😂😂😂

Ask_hosmus

• 1 louie anderson, deniz kızı, afacan denis, buggs bunny, tom ve jerry ve diğer böyleli çizgilizimler 🤣

• 2 ikram, tutku, rondo, hanımeller, 1 tl lik içi full dolu cips

• 3 cüneyt tek- gidersen , sagopa - baytar, gökçe kırgız kalbime gömerim o zaman

Ask_hosmus

1. Jetgiller, Şirinler, Casper ve Tom ve Jerry en bayıldıklarım😍 Johnny Bravo, Gumball, Sürekli dizi, Powerpuff girls bunları da çok severim hala görsem izliyorum.
    2. Meybuz, şıpsevdi sakız, ekşi sakız vardı bir de.
    3. Yıldız Tilbe, Çelik, Rafet El roman ve Bendeniz şarkılarını çok dinlerdim😂 Bir ara en popüler şarkıları vardı.

Deleted11 ahahahah çok iyi yaaa keşkem benim eşimde dişçi olsaydı 😂bu gidişle benim eşimin ağzında diş kalmıcak her dişi ağrıdığında gidip çektiriyo 😂😂 git yaptır diyorum uğraşamam dişle falan böyle kökünden kurtuluyom diyo 😂😂

Ariel ıyyy iğrenç😂😂😂nasıl tükürükle şekil veriyodunuz yaa Hayel edemedim bi türlü 🤷‍♀️😂😂

Ask_hosmus 1-eskiden izlediğiniz ve en sevdiğiniz çizgi filmler🌸 Winx Clup
        2-eskiden bakkaldan aldığınız unutulmaz yiyecekler🌸 Jöle ve leblebi tozu🤣
        3-eskiden en çok dinlediğiniz şarkılar🌸 Ismail YK-Bas gaza 🤣🤣🤣

Ask_hosmus Evlenmeden önce daha çok izliyordum, kardeşimle geç yatıyorduk 😅 Çizgi film izlemenin yaşı yok bence. İnsanın kafasını boşaltıyor☺️

Ask_hosmus En güzelini yapıyorsun 🤗 Bende yine vaktim olsa izlerim de o kadar duramıyorum. Uykum geliyor. Oğlumla ilgilenirken yorgun düşüyorum 😅

Casper ,jetgiller,tom and jerry,heidi,vikingler,taş devri,rich rich,sevimli kahramanlar,şirinler…
              Fıstıklı tombi,sulugöz sakız
              Bütün 90′lar pop
              Yaşasın çılgın bediş alocum mükücüm😂