Ask_hosmus 😂😂ne günlerdi
Eskiler 🌸🌸
Ask_hosmus dandini dandini dastana danalarda girmiş bostana diye bir şarkı da vardı 4 yüz diye bir grup 😂
incilikaftan ne dert ne tasa okula gidip gelmeyi dert sanardım 😂😂
Deleted11 ne saçma şarkılar yapmış bazıları da dinletmiş bize yaa 🤷♀️😂😂
Ask_hosmus Evet ya bazıları da çok anlamlı büyüyünce anladık 😂
Deleted11 evet mesela ben arsız belanın aşk acısı çektiğini yeni anladım 😂😂 adam öyle bağırınca herşey sanat için sandım 🙋♀️
Ask_hosmus yüzüğü takmış evleniyor bakın hele şu k.hpeyee ığğğğ asi stayle 😂😂😂 Abi neler dinlemişiz ya 😂😂
Deleted11 ahaahah😂😂 kulaklıkla dinlerken her seferinde ses kısma ihtiyacı duyuyordum 😂😂
Ask_hosmus Ya ben o sıra 5 6 yaşındaydım 😂 pek derdim yoktu ama bu zamana gelmeseydim
Ask_hosmus evet bende 😂😂 bide bir şarkı var her gün vuruyom kuru kuru kubara diye aman Allahım öyle bir şarkı olamaz bu gün halama attım aklıma geldi 😂 bırakın kendi tabutumu kendim taşırım diyor çocuk 🙈😂😂
- Düzenlendi
incilikaftan neyse geldik artık ne yapak ölek mi 😂😂😂
Ask_hosmus 1 Hayalet Casper
2 Cino
3.petek Dinçöz şarkıları( kismetsizim,ben bir sarkiyim,okşa,sen degmezsin,foolish casanova vs)
Deleted11 evet evet hatırladım 😂😂 ben lisedeyken şey de var dı baya instagram da ün olmuştu esmer bi çocuk söylüyo söylemiyor hatta ağzında lafı geveliyodu 😂 yine dağları geliverdeydi neydi meydi….. Aşk hoşmuş ama banane beybi diye 😂😂😂
deleted8 casper çok saftirikti yaa 💕😂
Ask_hosmus Senin isim ordan mı 😂😂
deleted8 dandiniyi bilmiyorum ama kız kıza 4yüz’dü 🤷♀️
Deleted11 heee 😂😂 ilk başta kendi adım dı tanıdık olur diye değiştirdim admine 😂
Ask_hosmus iyi kalpliydi 😅severdik yakın gelirdi çocukken işte