Ask_hosmus he ozamanlar okuma yazma tam bilmediğim için okuyamıyordum ben sökene kadar artık bulamadım ondan 🤣
Eskiler 🌸🌸
Ask_hosmus Evet bende izlerdim çok severdim, şimdi de izlemek isterim ama kalitesi çok düşük sevmiyorum öyle 😂😂
zarifhanim eurovision’a bu şarkı çıkmalıydı 🤣 ve ben bunu eşimle neden dinlemedim hayret ediyorum kendime.
Ask_hosmus Black Eyed Peas de çok güzeldi pump it
Heeyyy hey hee hee diye bagırdıysan tamamdır 🤣 ben öyle söylerken ingilççem olmadığı için anca elimden bu gelirdi
Ask_hosmus 😂bum bum bum karı gitti 😂😂
YAaa şimdi dinlicemmm
JartiyerliKedi var marketler de hala eşim oğluma alıyo, 😂😂
Deleted11 o zamanlar kalite 0 tabi 😂😂
Ask_hosmus aynen ya geçen bir izliyim dedim kimin ne olduğunu seçemedim bıraktım 😂😂
incilikaftan aynen ayy bide dilim de dönmezdi gevelerdim😂😂
incilikaftan dinle dinle 😂😂 abim derdi karı gitti açında dinleyek😂😂
Ask_hosmus 1.casper şirinler ve temel reis🤣
2.yummy yumm
3.aşka yürek gerek anlasana niyeyse bu geldi aklıma başka hatırlayamadım. Bide bide bide bana bir masal anlat baba🤗
zarifhanim 3.5 aylık oğlumu her öperken desem abartmam. Şap öpeyim mi içimede çekeyim mi bal akıyor her yerinde kıt kıt yiyeyim mi diyorum 🤣🤣
Deleted11 ahahahha 😂😂cemrenin çocuğu oldu demi, Gülçin şarkı yazıyo hala ama erenle yaseminden haber yok 😂
Tecrubekonusuyor yummmy hatırlayamadım valla🤷♀️😂
Ask_hosmus eren mi Yasemin mi bilmiyorum ama dans ediyor biri kaslı maslı olmuş 😂
Deleted11 görmedim nerde dans ediyo 😂
Ask_hosmus İnstada gördüm kuzum dans ediyor spor yapıyor 🤷♀️😂
Tecrubekonusuyor nasıl bir etki bıraktıysa yıllardır düşmüyor dilimizden 🤣🤣
Deleted11 hmm amaaan güzelim grubu dağıttılar 😂😂şey şarkısı vardı yaa, of sıkıldım çok bunaldım yeter eve tıkılıp kaldım oku oku kitap kalmadı biraz gezmek lazım, kız kıza gezelim bu gece çıtırlara bakalım laf atalım hadi hadi…. Hatırladın mı o şarkıdan sonra onları görmedim ben onlar kimdi acep🤷♀️😂