Ela & Ayaz

15 gün sonra

@Nasibacva Benim kocam bizim uzaktan akrabamız sayılır kendisi ama biz kendisiyle hiç tanışmıyorduk. Bir gün onun kuzeni benim resmimi ona göstermiş. O Bakuda yaşıyordu ben Şemkirde. Neyse bir gün resmimi görmüş beyenmiş ve beni görmek için benim yaşadığım yere geldi, okuduğum okulun bahçesinde gördüm ilk ben onu. İlk önce istemedim kendisini) daha sonra 1 ay falan geldi gitti, e sonra kendimi onunla konuşurken buldum)) sonra kendisiyle 3 sene çıktıktan sonra nihayet nişan oldu) 1 senede nişanlı olduktan sonra yani tam 4 sene sonra sonunda evlendik) şimdide bu ay evlilik yıldönümümüz, ayın 20-si) Böyle işte ☺️

Nasibacva bu arada baci bunlarda bawa duwsun deye turk dilinde yazdim) sen haralisan canim? Yeni harda yawayirsan?

Nasibacva Benim tanismam karisik oldu aslinda esim benim uzaktan akrabam yengemin kardesi oluyo ☺️🤷‍♀️ Ama esimi tanimiyodum taakii tanisana kadar yegenim tanistirdi bizi telefonla konustuk sonra isler ilerledi anlasmadik ayrildik ama sadece resimlerden görmüstük birbirimizi 😜
      Sonra kader bizi tekrar birlestirdi ve evlendik kadere o gün inandim alnima esim yazilmis demekki kismet 😉

Nasibacva Oğlum var ismi Yağız Alp 🙂 Uzay,Doruk ve Sarp isimlerinide çok beğenmiyorum. Kızım olsaydı da Mevsim Lâl koyucaktk.

Lady canım menim eslim mamam şemkirli atam gedebeylidi. Başa düşdüm yazdıqlarını.

• Lady bunu yanıtladı.

Esmerim canım benim kocam ve ailesi ta ben dogmadan önce tanışmışlar. Kocam soyluyoki sen cocukdun yanıma geldin bana baktın bende makas aldım dedim anne bu ne tatlı bi şey gozleri falan 😁😂 Kocam büyüdükden ve işe başladıkdan sonra babamla arkadaş olmuş. Babamla sohbeti cok seviyo. o bize geldikde hep diyordumki ayy bu yine gelmiş. Sepepsizce nefret ederdim ondan oda beni içinde seviyomuş. Bir defasında hatta kuzenim demişdi bununla evlenirmisin hiç? Bende kulagımı cekip iyyy dunyada bir o erkek kalsa bir ben kadın evlenmerim. En son abimin dugununde gördü beni. Beni istediler 3-4 ay yok dedim. Ehh işte kader sonra gecen yıl ocakda nişanlandık. Agustosta evlendik. 🙏🏻🤗 Şimdi diyorumki iyiki o benim kocam. Güzel kalplim ♥️💕