• +18
  • Kostümlerle nasıl şeyler yapıyorsunuz 🤦🏻‍♀️😅

zarifhanim evet bende alevli meyveyle gül yaprağı tavsiye etmiştim 😂😂 aslında yapmak isteyene taktik çok 😂😂😂

Nietzsche Alevsiz olmaz o işler. Yanarlı dönerli meyve tabağını da mavi bir sıvı yada tuz ve kolonyayla kıvılcımlandırıyorlar. İnş çok parlayıp da kötü sonuçlar vermez o taktik 😂😂

PiTi mesela hemsire kostumuyle kan mi aliyorlar 🤣 veya kedi kostumuyle miyav deyip tirmaliyorlar mi 🤣 kedi kizin eline bide kirbac vurr oduna vuurr yapistir gitsinn 🤣🤣

• PiTi bunu yanıtladı.

zarifhanim 😂😂😂haberlerde çıkmıştı ya minik kalpli mumlarla perde tutuşmuştu ,itfaiye falan gelmişti 😂😂😂

Nietzsche offf,😂😂 abla nasıl oldu olay diye sorsalar fantazi yapıyorduk birden parladı da diyemez. “Mımdan çıhmış yangın” demiştir artık 🤣

zarifhanim habahahahahah gomşumuz oluyoda bizim 😂😂 ben çok korkarım mumlu fantazilerden ,şimdi daha da çok aklıma gelir durur 😂 ama meyve tabağı daha az riskli bence . Birden yanar söner 😂

PiTi ben nedense karsiyim ya boyle kostum muhabbetlerine 😒 neden erkek giymiyor da kadin giyiyor mesela kedi adam olsun erkekte veya batman supermn kostumu giysin yani hep kadinlar kaliplastirilmis erkegi memnun etmek icin 😒 erkekler de bizleri memnun etsin Allah Allahh

PiTi Kendime ilk defa jartiyer aldim.kac gundur dolapta duruyor nasıl giyicem.nasıl yapicam.hiç bilmiyorum.bende burda beklim😁

• PiTi bunu yanıtladı.

Ecivicivokke 😁 yaa kendini tavsan kostumuyle hayal et veya kedi kostumu giyip miyavladigini hayal et bu hic komik degil mi yani ben dusununce kendimi komik valla kocaman kadin miyavliyor yat yerine Allah askina yaa 🤣🤣🤣🤣🤣

ipeksi 😒 ahh ahhh tv netteki pis siteler hep bunlara sürüklüyor bence de işte yapcak bisey yok

O değil konu nereye geldi beni linçlicekler 😁

anneninicsesi hahaha😂😂😂😂 sormaaa adam kedilere mi yükseliyor arkadaş ondan zevk alicaksa adam biraz korkarım ben açıkçası 😂😂 diğerlerine okeyim ama hayvana yok ya 😂😂😂😂

Nietzsche Ben trendyolda peluş tüylü kuyruk gordum. Kuyruk bildigin. Duvara yapisan plastik seylerle yapistiriyosun popoya jdjdjdjdkdkd hala şokunu yaşıyorum

Ecivicivokke eveettt ben de oyle dusunuyorum 😒 insan hayvan kostumi giydikten sonra habire disarda esinin gozune bakar bee acaba kedilere bakiyor mu iykk Allah korusun tovbee tovbee neler diyorum ben 😁

🙄 ama kostum giyenlere yine de saygim var tabiii kendi bileceginiz bisey yani

anneninicsesi kesinlikle benimde saygım var ama tercih etmem yani he hizmetçi olur hemşire olur 🤪🤪 herkesin hayatına kimse karışamaz su bagyan su sekul giyinir bu bagyan bu sekul giyinir 😂😂😂

PiTi benim postundan once nick8n bakip ptt doye okumam peki🤣🤣🤣