Deleted10 Nietzsche Ben trendyolda peluş tüylü kuyruk gordum. Kuyruk bildigin. Duvara yapisan plastik seylerle yapistiriyosun popoya jdjdjdjdkdkd hala şokunu yaşıyorum
anneninicsesi Ecivicivokke eveettt ben de oyle dusunuyorum 😒 insan hayvan kostumi giydikten sonra habire disarda esinin gozune bakar bee acaba kedilere bakiyor mu iykk Allah korusun tovbee tovbee neler diyorum ben 😁
Ecivicivokke anneninicsesi kesinlikle benimde saygım var ama tercih etmem yani he hizmetçi olur hemşire olur 🤪🤪 herkesin hayatına kimse karışamaz su bagyan su sekul giyinir bu bagyan bu sekul giyinir 😂😂😂
PiTi anneninicsesi aaayyu sesli güldüm haaa 😅 temizlikçi kız napıyor mesela seks esnasında eline bez alıp temizlik mi yapıyor 🤣🤣
JartiyerliKedi Nietzsche [upl-image-preview url=//i.imgur.com/6vPydTU.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/UeiwUzO.jpeg] Şavşan diye dalga geçtiğiniz kostüme dönünde bi bakın bea😂😎
zarifhanim JartiyerliKedi Trendyolu Google arama motoru olarak kullanıyorsunuz 😄 dünkü kostüm de fermuarlı baksırdı 🤣
anneninicsesi JartiyerliKedi 😁😁 ben o kadar para veremem de giyemem de gulmekten hic bisey yapamam dantelli takimlar saten gecelikler okey ama kostüm ne bilim komik bence ya 🤭🤭