Htddd kimseye anlatamadim buraya anlatayim bari yoksa patlicam. Bu aralar reglim ve esim sadece sevişelim dedi neyse oldu biraz sevişme falan bende normalde iliskide konusmuyorsun bosalirim korkusuyla bari simdi bir iki güzel bişey soyle çok hosuma gidiyor tahrik ediyor beni iliski sirasinda konusulmasi dedim bir anda durdu nerden çıktı bu ne gerek var diye tepki verdi . Hosuma gidiyor senin zevk aldigin seyleri yapiyorum hep bir kere de benim sevdigim birseyi sen yap. karsilikli biraz fedakar ol ne var bunda dedim bende . Olayi buyuttu bir ondan bir benden laflar cikti. Bundan sonra iliski istemiyorum madem oyle kadinligini bil gibi agir laflar kullandi. Sen bilirsin pisman oldugun sacmaladigini anladigin zamanda gelecek . Yatakta birsey istedim diye utandirdin yerin dibine soktun beni. Ne kadinligim kaldi ne bisey dedim . Bir daha da konusmadik. O kadar zoruma gitti ki. Ve bir kadin yatakta geri cevrilince gururu cok kirilir cok utanir bunu çoğu kadin yasamistir. Gerçekten bu laflarini burnundan getirmek uzun süre ondan uzak kalmayi düşünüyorum. Ama esimde cokkkkk inattir kinlidir . Ne olursa olsun adim atmayacagim artik. O kadar gururumu incitti utandirdi ki. Dunden beri aklimdan cikmiyor laflari. Helede kadinligima laf edilmesi.. ya o zevk alsin diye her istedigini yapiyordum yatakta . Ev isi olsun yemek olsun herseyi onun sevdigi gibi yapiyorum. Kadinligimi bilmeyip ne yapmisim gerçekten içim aciyor suan😰😰😰