kızlar selam şöyle anlatayım öncelikle benm adet dönemim 10gün sürüyo yani sürekli kanama seklnde degl tabiki sonra düzenli oluyorum bu ayın 16nda olduysam diğer ayda aynı günlerde oluyorum bguün yıkandm ve beraber olduk ama prezervtfin azizliğine ugradık ptlak cıktı adet biter bitmez mümkün olurmu ne yapayım bilmiyorum uyku girmedi resmen gözüme 18aylık oğlum var buarada 😔
hamile kalmak istemiyorum
bilemedimkii ertesi gün hapı kullan
Yorumcuanneniz emziriyorum kullanılmıyor diye biliyorum
bilemedimkii 8 saat emzirmezsin başka çaren yok :/
bilemedimkii adet bitiminde yumurtlama olmaz diye biliyorum sanmıyorum hamile kalacağınızı
Adetten sonraki gunde hamile kaldim gecmis olsun :(
Spiral taktirisaniz 72 saat içinde die biliyorum o da hamile kalmanızı engelliyor eğer taktırma imkanınız varsa aklınız da bulunsun
Yorumcuanneniz kaç tl peki bilgin varmı? hiç almadım daha önce yani zten ilk defa basıma gelio😭
Krckb bende öyle kendimi rahatlatmak istiyorum yumurtlama hesaplama yaptgmda hep 5gün var diyo ama olmama gibi bişe de degl diyo😔 inşllh olmaz
Selenay59 hemen o aksam ki mi😔deme 😭
papatya5 ya bunu hic istemiyodum aslında ama taktırdınzmı siz nasl acısı flan varmı biliomusnz?
bilemedimkii Ben doğumdan kısa bir süre sonra taktırdım öyle çok fazla bir acısi yok çok kısa bir sürede takılıyor zaten
papatya5 özeldemi taktırdın cnım? zten devletten randevu alsam bebek olacagı varsa büyür😂 ay tövbe şu zamanda ikinci bi cocuk bana degl cocuguma da haksızlık olur, ne kdara taktırdın ?
Adet bitiminden 1 gün sonra hamile kaldım ☺️ Eğer gebelik kesinlikle düşünmüyorsanız ertesi gün hapı alın
bilemedimkii Özelde taktırdım aynen giriş için 200 ödedik spiral için 500 toplam 700 çok pahalı ama mecbur olunca göz parayı görmüyor 🤦
papatya5 off işte suanda bu prayı vermem mümkünatı yok anca altın bozdurmam gerek napıyım dua edicem sadece
Herhangibirsii ne zaman hamile kaldığınızı nerden biliyorsunuz? Ben hamileliğin başlangıcını adetin bitimi olarak hesaplandığını biliyorum da?
bilemedimkii Allah yardımcınız olsun inşallah ♥️
bilemedimkii ertesi gün hapı tek çözüm. Bem kızıma adet biter bitmez kaldim. Sonuçta 3 gün canlı kalıyor spermler içeride yumurtlama kişiye gorede değişir.