Kızlar haftada 1 bazen 2 kez yapıyoruz ama ben daha çok istiyorum yani çoğu zaman da ilişkiyi ben başlatıyorum eşime dokunan ben oluyorum çoğu zaman da eşim dokunmamdan dolayı pek etkilenmiyor yani sanki dokunmuyormuşum gibi davranarak ya uyuyor yada başka şeylerden bahşediyor ( aldatma tarzı hiç birşey yok ve yaşlarımız da genç ben 22 eşim 26 yaşında 1,5 yıldır evliyiz ) eşimle evlenmeden önce ilişkiye girerdik o zamanlar böyle değildi yani fırsatını bulduğumuz her zaman yapardık evlendik diye mi böyle oldu yoksa istemiyor mu artık etkilenmiyor mu anlamıyorum 3 aylık bebeğim var haliyle fırsat bulup kendime bakamaz da oldum doğum kilolarım da biraz kaldı özgüvenim de bitti doğrusu eşime sorduğumda gözümde değişmiş değilsin her halin aynı benim için diyor eşimi nasıl istekli hale getirebilirim bilmiyorum var mı benim gibi böyle durumlar yaşayan siz neler yapıyorsunuz eşiniz daha istekli olsun diye eşim beni arzulasın istiyorumm
Eşim ben kadar istekli değil
Bazen benim esimde de oyle oluyor benimde bebegim 4 aylik hep pijamayla toplu sacla evde oldugumuz icin mi diyip kalktim geceligimi giydim sacimi makyajimi yaptm parfüm sıktım bebek uyuduktan sonra kucagina oturdum o geceden beri her yaptigimizda bu sekil yanina gidiyorum iliskiyi kimin baslattigi onemli degil pes etme bakimli ol birkac gun arqya girdijten sonra daha istekli olur erkekler. Bu arada dogumdan sonra her yaptigimizda mutlaka etek ve ustune bi dekolteli askili atlet giyiyorum hic koca gobekli ciplak yapmiyorum kendime olan guvenim artiyor oyle yapinca bende zevk aliyorum bide biz hic prezervatif kullanarak yapmiyorduk dogumdan sonra mecbur kullandigi icin rahat edemiyor sonlara dogru takiyor baya zevkli oluyor
Hep kilomuzu düşündüğümüz için böyle oluyor kilonu kafaya takma zayıf olsanda aynısı olacak emin ol. Abarttığın kadarda kilon olduğunu düşünmüyorum ben 72 kiloyum inşaallah vericem 🤣
Tecrubekonusuyor ay bilmiyorum ki ya sürekli eşime dokunup ben başlatmaktan yoruldum dokunmayayım diyorum bu sefer bana karşı adım atması baya uzun sürüyor
Babybaby erkeklerin hepsi bazen boyle olabiliyor genelinde bence..ama benim dusuncem evlenmeden once herseey yapildigi icin evlendikten sonra cekiciligi kalmiyor.daha once okumustm burda macn falan vardi onlardan dene istersen
Babybaby al benim eşimi seninkine vur, seninkini al benim eşime vur o kadar aynılar 10sene oldu hala aynı değişiyorlar valla
Babybaby keçiboynuzu yedir her gün 😀👌
Tecrubekonusuyor of nereye kadar ben başlatırım bilmiyorum bence evlilikte cinsellik çok önemli ya
Babybaby kız ne dalga geçmesi valla ciddiyim. Benim eşime şirketten arkadaşı vermiş bi ara görüntülü aradım baktım kemiriyo 🤣 o ne dedim. Akşama görürsün dedi gerçekten etkisi çok büyük deneyin 👌👌
Babybaby e tabiki önemli canım bazen diyorum boşuna mı evlendik🤣