Tecrubekonusuyor Hep kilomuzu düşündüğümüz için böyle oluyor kilonu kafaya takma zayıf olsanda aynısı olacak emin ol. Abarttığın kadarda kilon olduğunu düşünmüyorum ben 72 kiloyum inşaallah vericem 🤣
Babybaby Tecrubekonusuyor ay bilmiyorum ki ya sürekli eşime dokunup ben başlatmaktan yoruldum dokunmayayım diyorum bu sefer bana karşı adım atması baya uzun sürüyor
Babybaby ipeksi ay bir ben mi çok istekliyim diye kendimi yer bitirir oldum sevgiliyken İlişkiye girdiğimizde böyle değildi adam evlenince bir değişti sıkıldı mı acaba benden ya
Babybaby Popy_ ya ama ona birlikte olmak için dokunuyorum yani onu istediğimi belli edecek her şeyi yapıyorum yorgun olsam ben yapmam ki dimi ama neredeyse hep ilişkiyi başlatan benim arzulayan benim
Tecrubekonusuyor Babybaby al benim eşimi seninkine vur, seninkini al benim eşime vur o kadar aynılar 10sene oldu hala aynı değişiyorlar valla
1232222 Babybaby bizde 1 buçuk yıllık evliyiz 3 aydır ilişkiye girmiyoruz sevilme oluyo ama ilişkiye girmiyoruz artık saldım bende pekte umrumda değil bence haline şükret 😂
Babybaby 1232222 3 aydır neden yok yani hiç normal değil 3 ay yapmasam ilişkiyi gözden geçiririm herhalde
trendyol2 Babybaby erkeklerin hepsi bazen boyle olabiliyor genelinde bence..ama benim dusuncem evlenmeden once herseey yapildigi icin evlendikten sonra cekiciligi kalmiyor.daha once okumustm burda macn falan vardi onlardan dene istersen
Babybaby Tecrubekonusuyor of nereye kadar ben başlatırım bilmiyorum bence evlilikte cinsellik çok önemli ya
1232222 Babybaby hiç gözden geçirmem. Sevilme falan oluyo ama ilişkiye giremedik çocuktan yoruluyorm zatrn
Deleted16 Babybaby kız ne dalga geçmesi valla ciddiyim. Benim eşime şirketten arkadaşı vermiş bi ara görüntülü aradım baktım kemiriyo 🤣 o ne dedim. Akşama görürsün dedi gerçekten etkisi çok büyük deneyin 👌👌
Babybaby Tecrubekonusuyor valla öyle ya cinsellik yoksa ha evlenmişim ha baba evindeyim ne farkı var yani
Deleted16 Babybaby iyisinden al arada bende kemiriyorum içinden bal falan fışkırıyor şeker ihtiyacını da karşılıyor hem. Sende yersinn👌👌😀