• Öneri
  • Antrasit Mat Mutfak Dolabı ve Antrasit Seramik

Kullanıp memnun olan var mı kızlar ev yaptırıyoruz mutfak dolaplarında yağ izleri belli olur mu mesela tezgah da koyu renk olsa su izleri felan belli olur mu yerlerde de mat seramik istiyorum tüy toz belli eder mi bu hafta seçmeye gideceğiz bi yardım edin yav

PiTi Merhaba. Benim mutfak tezgahım parlak siyah ankastre setimde antrasit gri cam, ankastre setimden memnunum ocak hariç (toz hemen belli oluyor) bulaşık makinesi ve buzdolabına ıslak elle dokunulmadığı sürece iz olmuyor. Ama mutfak tezgahımı ilk vakitte değiştireceğim mutlaka kurutmak gerekiyor koyu renk olduğu için en ufak su lekesi bile iz yapıyor neredeyse. Her seferinde kurutmak zorunda kalmaktan bıktım vallaha. Mutfak dolaplarımda antrasit gri ama lake ve hiç memnun değilim lake oldukları için bütün parmak izlerini belli ediyor, onları da mat olarak değiştireceğim.💖

• PiTi bunu yanıtladı.
    • PiTi bunu beğendi.

leosmom ya ben de mat istiyorum dolapları ama onlarda da iz belli olur mu acaba diye bi düşündüm. Lake dediğiniz parlak olanlardan mı?? Tezgah kesinlikle koyu renk olmamalı o zaman ya illaki yaş kalıyor yani 🤦🏻‍♀️

PiTi Evet lake dediğim parlak olanlardan her halukarda iz bırakıyor, çok zahmetli. Mat olanlarda öyle bir sorun yaşamıyor çevremde kullananlar ama detaylı araştırmakta fayda var. Tezgah içinde kesinlikle naçizane tavsiyem açık renk kullanmanız yoksa sildikten hemen sonra kurutmanız gerekir bu da bir süre sonra eziyet oluyor.🤷‍♀️

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi dolaplarım beyaz
          Tezgah ve lavabo mat siyah
          Ben memnunum komple siyah isterdim aslında ama amerikan mutfak odayı çok boğar diye korktuk 😂

• PiTi bunu yanıtladı.

leosmom ya evet iki çocuk bar illaki tezgah üstü yaş kalıyor bizim buraların suyu da çok kireçli iyi oldu söylediğiniz açık renk yaptırıyım tezgah üstünü

Flamme mat siyahta su lekesi kalıyor mu peki ya ay çok güzel duruyor siyah antrasit renkler

PiTi tezgah sürekli batıp silinen bir şey olduğundan bi zararını görmedim ama dolaplarda olsa durum ne olurdu bilemiyorum canım… Dolaplarım parlak beyaz benim

• PiTi bunu yanıtladı.
              • PiTi bunu beğendi.

PiTi önceki oturdugum evimin mutfak dolap kapaklari antrasit gri lakeydi. Yer zeminide antrasitdi. Hic memnun degildim. Hemen leke oluyordu. Hele cocuklarda olduktan sonra ne kadar silsem de anında cocuklar dokundugunda el izi oluyordu ve taa uzaktan belli oluyordu. Yerde de en ufak toz belli oluyordu. Memnun degildim yani. Şuan ki oturdugum evimin mutfagi bembeyaz. Tezgahim beyaz, dolaplarim beyaz parlak, ne kadar kirli olsada yakindan bakmadigin sürece belli olmuyor. Tezgahimdan da cok memnunum. En iyisi beyaz bence. Koyu renkler su lekesi tutuyor hep, sürekli kurulamak, silmek gerekiyor.

• PiTi bunu yanıtladı.
                • PiTi bunu beğendi.

Sedaa ayyy yapma ya benim de şuan beyaz dolap ve yerlerim yerlerden hiç memnunum değilim kıl tüy toz her şey olduğu gibi meydanda evin yıllardır süpürülmüyormuş gibi duruyor yerleri de koyu Antrasit istiyordum şuan vazgeçtim yani sanırım dolaplardan da vazgeçeceğim bi çok kişi leke kalıyor diyor lake olmasına rağmen

PiTi benim şuanki oturdugum ev eski yapı oldugu icin mutfak zeminim fayans ama rengi tam beyaz degil. Kırık beyaz gibi, hafif sarıya yakın. Hic toz belli etmiyor ama kıl saç felan düştügünde tabiki belli oluyor. Onun haricinde cok memnunum. Eski yapı olmasina ragmen 😂 gri dolap ve fayansı eski evimde 3 sene kullandım. Hic memnum degildim valla. Günde 172728298281 defa silsem de hemen leke oluyordu. 😂😂 bıkmıştım artık. Beyaz cok iyi geldi. Ben zaten beyaz rengi cok severim. 😂 ama tabiki senin kararin canım, sen antrasit seviyorsan yaptır ama temizligini de göz önünde bulundur.

• PiTi bunu yanıtladı.

Sedaa beyazın avantajı su lekesini hiç belli etmiyor ama o kıllar o tozlar da beni bezdirdi bilmiyorum belki oturduğum yer biraz tozlu bi bölge ondan mı oluyor çok takıntılı biriyim asla çamaşırları camdan sirkelemeden katlamam etmem ama bitiremedim ben bu evin tozlarını 🤣🤣🤦🏻‍♀️

PiTi belki oturdugun yerden de kaynaklaniyor olabilir canım. Benim eski evimde cok tozlaniyordu. Hem cadde kenariydı, hemde evimin önünde inşaat vardı. Evi bir gün silmesem sanki 1 aydır silmiyormuşum gibi tozlaniyordu hep. 😄 beyazdan memnunum şuanlık, parkelerim kahverengi ama sadece mutfak yer fayansım krem, sarı renge yakın renk, kıl düşünce belli oluyor, onun haricinde memnunum. Beyaz tezgahtanda beyaz dolaplardan da memnunum ☺

• PiTi bunu yanıtladı.

Sedaa [upl-image-preview url=//i.imgur.com/bpWDfgZ.png]
                          [upl-image-preview url=//i.imgur.com/msM1W9Y.png]

İç mimar arkadaşım çizdi aynı böyle evin projesi peki sence hangisi güzel fayanslar nasıl olmalı 😅

PiTi valla benim gönlüm beyazdan yana ☺ hem daha aydınlık hem temizligi de kolay. Digeri de cok şık duruyor ama ben koyu renk sevmiyorum. Tabiki senin mutfagin, sen kullanacaksin canım. Hangisini istiyorsan onu yaptir. Antrasit mat dolap kapaklari leke tutuyor mu bilmiyorum. Benimki antrasit parlaktı.

• PiTi bunu yanıtladı.

PiTi Benim mutfak tezgahım siyah cam çok memnunum iz bırakmıyor bazilarin bırakıyormus bilemedim. Ankastrem de siyah dolaplarım parlak beyaz bir sorun yaşamadım. Mat bilemedim hayırlı olsun bu arada.

• PiTi bunu yanıtladı.

Sedaa teşekkür ederim canım benim en güzelleri sizin olsun 🙏🏻 Ya ben Amasya’da oturuyorum aşırı kireçli buranın suları büyük ihtimalle tutar gibi geliyor bana siyah modele mis bon şekerinin rengini düşünmeye başladım artık

Esmerkiz39 siyah cam tezgah ilk defa duydum ya ama ne güzel tutmuyormuş leke 😅😅 çok teşekkür ederim sizin de her şey gönlünüzce olsun 🙏🏻🥰

PiTi gònlünden ne geciyorsa onu yaptır tabiki canım. Güle güle kullanırsın inşallah 😊

• PiTi bunu yanıtladı.
                                    • PiTi bunu beğendi.