Hayır olsun canım. Çok uykum var ama uyuyamıyorum sanırım uykusuzluğa çok alışmışım

Redkids benimkiler uyuyor bende çayımı aldım oturdum. Anlatmak istersen burdayız🌸

Olivetti anlatirken yazarken bile yorulduğumu hissediyorum bedenime bakiyorum görundugum yaşta degilimmm neler yasadim kimseler duymadi..

Redkids derdini söylemeyen derman bulamaz . Ayrıca acılar paylaştıkça azalır . İyi bir dinleyiciyimdir istediğin zaman yaz , belki bir cümlemiz sana şifa olur 😘

Olivetti konuşmayi basarabilsem iyileşicem ama konuşamiyorum , içimdeki elemden dertten kurtulmak istiyorum son 1 saattir tavana bakip kalmisim kizimin sesine uyandim.. uyanamaz oldum artik, içinde bulunduğum bedene siğmiyorum sanki artik, yaşadiklarim içimi acitiyor, keşke ses özrlligi olsa böyle yazarken bile yoruldugumu hissediyorim içimdrki kadın ölmüş gibi hicbirseyden zevk alamiyorum yaşama sevincim yok gibi, mutlu drgilim demeye utaniyorum cocuklarimi gorunce bu esimlede alakali degil benim kendimle ilgili biliyorim 🥺 çok yoruldum psikolojik olarak fiziksel beden ruhsal her anlamda yıkık ve bitiğim kötü bir insan değilim, inanki değilim .. değilim ..

Redkids böyle dusunmene sebep olan şey ne peki nerden başladı yada ne seni bu hale getirdi söylemek istersen bende naçizane fikirlerimi sunarak elimden geleni yapabilirim 💜