Hayatınızda yediğiniz en büyük kazık?
Benim yediğim en büyük kazık çok çocukça oldu ya bi zamanlar clash of clans diye bi oyun vardı onu oynuyordum orda baya bi tanıdığım vardı instagramda wpde qruplarımız falan vardı neyse işte bi kızla çok yakın arkadaşdım bi tanede sevgilim vardı kızla hesaplarımızı paylaştık bir birimizjn hesabına giriyorduk bi ara ara verdim kız benim hesapla clanlar kurup sanal seks yapıyormuş (fake instadan benim resimleri falan atıyormuş) e benim sevgilimde görmüş benim hesabı başkalarıyla baş başa aktif clanda sonra o adamları bulup sormuş ne konuştun o kızla diye onlarda o kız o….pu demiş şöyle şöyle yaptık demiş tabi inanırmı bana inanmadı şeytan kızda gerçeği anlatmadı bende ikisindende uzaklaştım sonra ikisi flörtleşmeye başlamış kız kendi sslerini ben konuşmuşum gibi grublara attı beni rezil etmeye çalşştı falan sonra herşeyi sildim bende 1 ay sonra yükledim çocuk tekrar buldu beni yalvardı bende affetmedim kızın ne halt olduğunu anlamış yakalamış onu çok pişman olmuş bende dedim yallah koçum arabestaana😂ondan sonrada sanaldan kimseye güvenmedim

JartiyerliKedi çok kazık yedim yA hangisini anlatsam 😂 hangisi daha büyük bilemiyorum o derece 😂. Can dostum vardı dünyada ki herkesten daha cok seviyordum kızı ,canımı istese bir dakika düşünmezdim .. sevgilimle yatmış kaşariye… ben öğrenince de intihar etti . Sonra kızın sevgilisi geldi beni dövdü sevgilimin aklına sen girdin o çocuğu hayatımıza sen soktun diye .. ben darp raporu falan almıştım şikayetçi oldum .. hem aldatıldım hem dayak yedim bundan daha büyük kazık olur mu . Varsa kapıştıralım 😂

JartiyerliKedi benim yedigim en büyük kazık, lise zamaninda 4 kız takılırdık hep. Kız arkadaslarımdan biri, size yemek ısmarlıcam dedi. Bi yere gittik ,yedik içtik tabi biz 😂 nasıl olsa hesabı ödemicez diye rahattık. Sonra kız kartın şifresi yanlış giriyor hep diyerek hesabı ödemedi. Diger kızlarla hesabı bölüşüp ödemiştik 😂 benim yedigim tek kazık bu 😂😂 kimse beni kolay kolay oyuna getiremez. 😂

JartiyerliKedi benmki pek kazık sayılmaz ama. Arkadaşımn nişanlısınn arkadaşı beni beğenmiş işte bana anlatıyolar evi var arabası var durumları iyi filan ben dedim istemiyorum. Yanımdaki diğer kız arkadaşm ee sen istemiyosan bana ayarlasnlar o zaman zenginmiş dedi şuan evli bir çocuğu var 😳😲😂😂

Olivetti keşke , ama insan birseylerden ders çıkararak olgunlaşıyor. Eminim sende şuan kolay lokma degilsindir 😂