HU HU HALİMİ HATRIMI SORAN BACILAR ÖZELDEN, GENELDEN HİÇ CEVAP YAZAMIYORUM İNŞALLAH GELEN BİLDİRİMDE DENİLDİĞİ GİBİ 1 GÜNLÜKTÜR 🤣🤣
🚫 MOM 🚫
UmutsuzPolyanna ne oldu happy momda askı mı yedin 😂
Birisi2 evet aşko 🚬🚬🚬 suçum ise gülmek 🤣🤣
UmutsuzPolyanna Orda canı sıkılan askı mı veriyor bişey yapmamıştın 😂
UmutsuzPolyanna Momda askiya alinanlar kervanina hoşgeldin 🤣
Pcoslu1anne sende alındınmı 😭
Birisi2 Geçen sene alınmıştım aralikta yıldönümü olacak 🤣
Pcoslu1anne Kaç sene aldınki
Birisi2 Sene degil canim o zaman bi post paylaşılmıştı com sacmaydi dalga gectik diye bikac arkadas askiya alınmıştık hamileydim o zaman onu demek istedim
Pcoslu1anne anladım cnm herşeyi askı veriliyor sanki 😬
Birisi2 daha fazla konuşamam burada da askı yemeyim dndn🤣🤣
Pcoslu1anne sağol canım çokta iyi gidiyordum kariyer merdivenlerinde ama önümü kestiler ahahah 😅😅
UmutsuzPolyanna burda çok verilmiyor 😂
UmutsuzPolyanna Askı almana çok sevindim. Birisi Hürrem adını ve fotoğrafını kullanıyor diye şikayet edip durdun tek Hürrem benim diye o yüzden hak ettin bence
Papatyakokusu tövbe yarabbi hanımefendi okuduğunuzu anlamakla ilgili sıkıntılarınız mı var o şikayet ettin dediğiniz hürrem profili ilk önce bana yazdı askı aldığım için beni merak etti sordu ayrıca o ve bir çok kişi askı aldı tek hürrem benim ne demek parrrdoon hürrem sultan bizzat ben olsaydım dediğiniz mantıklı olurdu jfjfjfdjfj ister hürrem sultan yazsın ister kösem anıyonmu bacım 🤣🤣 sizin gibi mizah denen konulardan anlamayan kişiler yüzünden millet askı alıyor 🥲
Birisi2 burda herkes gece 12 den sonra ateş basınca geliyor djdjjd 🤣🤣
NaimeYilmaz kötü bişey mi dedim ki ben 🤣
UmutsuzPolyanna Ne oluyor dünden beri yahu atılan atılana :)
UmutsuzPolyanna oo demek geliyorlar buraya 😂😂😂