İyki doğmuşsun mutlu huzurlu sağlıklı yıllarım olsuun, kalan ömrünün geçen ömrümden daha mutlu olmasını dilerim 🤗
Bügün benim doğum günüm ama hiç kimse kutlamadı
seniseviyorum eşin annen baban kardeşlerin ? Watsap durumuna yaz ..
Bugun benım dıgum günüm canım kendım iyiki doğmuşum de… utansınlar :)
Nice sağlıklı uzun ömürlere ailenle sevdiklerinle 🌹🌹
seniseviyorum İyi ki doğdun. Nice mutlu, huzurlu, sağlık dolu senelerin olsun. Gönlünden geçen bütün duaların su gibi temiz ve hızla gerçekleşmesi dileğiyle.💖
seniseviyorum benimkinide kimse kutlamaz hatta 5 ocak günü en yalnız günüm bile olur 🤣 takma boşver biz varız kutlarız iyiki doğmuşsun iyiki varsın seniseviyorum🥰
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıkla yıllara 💓💖
seniseviyorum Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzel yılların olsun kız bırak kutlamasınlar üzme kendiniii 😘🌸🌸
- Düzenlendi
seniseviyorum nice yaslaniriz olsun kimsenin kutlamamasi yalnız olduğunuz anlamına gelmez 😊 sen kendin olduğun için değerlisin bak senden bir tane daha yok bu kocaman dünyada 💜 bunu sık sık anımsa 🌸 güzel gecsin ömrün inşallah bol ağlamalı olsun(mutluluktan) 🤭
seniseviyorum doğum günün kutlu olsun canim ❤️🌼💐🌹
İyiki doğdun iyiki varsın canım mus mutlu bi hayat diliyorum sana uzun ve sağlıklı😘🎂
Mutlu yıllar 🌺
Sağlıklı mutlu yaşların olsun 🦋🎉🎂
seniseviyorum dogum gunun kutlu olsuuunn 🤗 iyiki dogdun iyiki varsinn 🎈🎉🎊🎁🎂
seniseviyorum Doğum günün kutlu olsun 🎁🎉🎂
seniseviyorum İyiki doğdun canım nice mutlu yıllar sağlıklı ömrün mutlu hayatın olsun inşAllah🥳🥳🥳
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah canımm 😘😍
Hepinize çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettiniz beni iyiki varsınız 🙏🤗
seniseviyorum benim de doğum günüm bugün beni de ablamdan başka kimse kutlamadı 😔
Rana_elis benimde akşam sadece abim kutladı bide sabah ablamGüzel yüzünde gülümseme hiç eksik olmasın güzel abim. Doğum günün kutlu olsun canım sende iyi ki doğdun nice mutlu yaşların olsun
seniseviyorum boşver modunu düşürme bu gün senin günün 😍 nice mutlu yıllara 🤗 🙏🏻🥳