• Muhabbet
  • Bügün benim doğum günüm ama hiç kimse kutlamadı

İyki doğmuşsun mutlu huzurlu sağlıklı yıllarım olsuun, kalan ömrünün geçen ömrümden daha mutlu olmasını dilerim 🤗

seniseviyorum eşin annen baban kardeşlerin ? Watsap durumuna yaz ..
Bugun benım dıgum günüm canım kendım iyiki doğmuşum de… utansınlar :)

• Ohno bunu yanıtladı.

Nice sağlıklı uzun ömürlere ailenle sevdiklerinle 🌹🌹

seniseviyorum İyi ki doğdun. Nice mutlu, huzurlu, sağlık dolu senelerin olsun. Gönlünden geçen bütün duaların su gibi temiz ve hızla gerçekleşmesi dileğiyle.💖

seniseviyorum benimkinide kimse kutlamaz hatta 5 ocak günü en yalnız günüm bile olur 🤣 takma boşver biz varız kutlarız iyiki doğmuşsun iyiki varsın seniseviyorum🥰

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıkla yıllara 💓💖

seniseviyorum Nice sağlıklı,mutlu,huzurlu,güzel yılların olsun kız bırak kutlamasınlar üzme kendiniii 😘🌸🌸

seniseviyorum nice yaslaniriz olsun kimsenin kutlamamasi yalnız olduğunuz anlamına gelmez 😊 sen kendin olduğun için değerlisin bak senden bir tane daha yok bu kocaman dünyada 💜 bunu sık sık anımsa 🌸 güzel gecsin ömrün inşallah bol ağlamalı olsun(mutluluktan) 🤭

İyiki doğdun iyiki varsın canım mus mutlu bi hayat diliyorum sana uzun ve sağlıklı😘🎂

seniseviyorum İyiki doğdun canım nice mutlu yıllar sağlıklı ömrün mutlu hayatın olsun inşAllah🥳🥳🥳

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah canımm 😘😍

Rana_elis benimde akşam sadece abim kutladı bide sabah ablamGüzel yüzünde gülümseme hiç eksik olmasın güzel abim. Doğum günün kutlu olsun canım sende iyi ki doğdun nice mutlu yaşların olsun