User-123 LadyyAngell bende cerazetta ile korundum ve geri çekilme falan yapmıyor duk eğer ilacını saatini geçirmeden düzenli kullanıyorsan birşey olmaz bence dediğim gibi 8 ay boyunca hapı içtim ve geri çekilme hiç olmadi
LadyyAngell User-123 ya korkuyorum şimdi eşim yanlışlık yaptı ertesi gün hapı kullansam faydası olur mu
zeryaa User-123 merhaba emzirirken mi kullanıyorsunuz bu hapı ? Saati saatine mi kullanılıyor ? İçinize boşaldığında hiç sorun yaşamadınız mı ? Geri çekilme yapıyoruz ama hiç güvenmiyorum hiç hap kullanmadım bilmiyorum 🙈
Findukkk Ben ertesi gün hapı hiç kullanmadım ama burda okuduklarımdan 72 saat içinde ne kadar erken içersen o kadar etkiliymiş
Ysmn34 LadyyAngell Doğum kontrol hapı kullanıyorsan korkmana gerek yok aksatmadan içiyorsan problem olmaz içine normal de boşalabilir ben 8 yıldır hap yasmin kullanıyorum başka ek korunma yöntemine hiç gerek duymadan hiç problem olmadan
LadyyAngell Ysmn34 ertesi gün hapı aldırıp içtim şimdi de yasmin aldırdım eşime onu artık düzenli içeceğim normalde emziren anneler için olan doğum kontrol hapını içiyordum sütüm kesilince artık yasmine geçtim
Elifcik LadyyAngell eğer doğum kontrol hapını düzenli aksatmadan aldıysanız sıkıntı olmaz ki doğum kontrol hapı zaten bir korunma yöntemi ek bişeye ihtiyacınız yok ki
LadyyAngell Elifcik cezarette sanırım emziren anneler için olan doğum kontrol hapını kullanıyordum kızım hastaneye yattı yasmine geçecektim sütüm kesildiği için ama alamamıştım şimdi ertesi gün hapı içtim sabah yasmin de aldırdım eşime artık düzenli başlarım
Aylin-3435 Bence bu kadar abartmaya gerek yok tek 1 tane yöntem yeterli olur diye düşünüyorum tabi düzgün uygulanırsa ben uzun süre sadece doğum kontrol hapı uzun süre de sadece kondom kullandım ikisine birden gerek yok
LadyyAngell Aylin-3435 eşim 2. Çocuğu hemen istiyor mecburum bir çok yöntemle korunmaya eşim spriale izin vermiyor Verse sadece onu taktırırdım ama kondoma güvenemiyorum okuyoruz buralarda patlar yırtılır vs hapı da bi kaç saat geç içenlerin de hamile kaldığını okudum korkum büyük anlayacağınız
User-123 zeryaa evet zaten emzirenler için tek bu hap var ben telefonuma alarm kuruyordum hergun aynı saatde düzenli kullandım ve içine boşalıyordu eşim geri çekilme yapmıyorduk hiç bir sorun yaşamadık 8 ay boyunca
Kadriye5917 LadyyAngell Ertesi gün hapı içtiyseniz bir problem olmaz. Doğum kontrol hapları için birşey diyemem kullanmadım hiç.
Sihirlisabuncu LadyyAngell doğum kontrolü düzenli içersen bir şey olmaz ben kullanmıyorum ama bazen canımız istiyor 72 saat süresi var ertesi gün hapının oğlumu da 8 saat emzirmiyorum gayette etkili bu gibi durumlar da direk ertesi gün hapı al