Kızlar bişey soracam 1 tane çocuğum var geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk eşim bu gün durup dururken geri çekilmedi bana da fikrimi sormadı bebek istermisin diye çok korkuyorum ilk seferden hamile kalınırmı tek bi kerelik ilişkiden. Var mı öyle hamile kalan. İstemiyor değilim ama birden olumca korku geldi nasıl olur bebeğim 1 buçuk yaşında daha ve sezaryen olmuştum
Hamilelik
??
Kimsenin bilgisi yok mu
Can
Mela canım bende sadece bır kere olmustu ve hamıle kalmıstım yumurtlama gunundeyse ve Allah emrettıyse olur hıc korkma hersey nasıp kısmet adetını bekle gecerse test alırsın canım
Ayseyavuzyigitoglu hazır değildim ondan böyleyim yoksa bir tanesini büyüttüm bunu da büyütürüm varsa Allah güç versin yeter
Merveyldrm hapla mı korunuyodunuz ? Bende hapla korunurken tam tersi regl düzelmişti
- Düzenlendi
Merveyldrm hamilelik olmaması 1 yıla kadar normal ama adetin bu kadar gecikmesi pek normal değil 😕
Merveyldrm bi jenekologla görüşmenizi tavsiye ederim o kadar adet olmamanız normal değil
Düşükten kaç gün sonra hamile olunur
Ve adetten hemen sonra girilen ilişkide hemen hamile kalınır mi yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile olma şansı kactir
Seraymesut35 bildiğim kadarını anlatayım... 7 temmuzda hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra düşük yaptım halen hamile kalamadım. Yumurtlama olmadan hamilelik daha zordur yani adete 3-4 gün kala ve adetten 3-4 gün sonrası hamile olma ihtimali daha düşüktür. Yumurtlama zamanı hamilelik yüzde 90 eğer hamile kalmanıza herhangi bi engel yoksa