oznural yok troitler var ama iyiler suan demek iatedigim o yumurtlama doneminde kalinabilir mi
Hamilelik
Seraymesut35 kalınabilir ama yine de yüzde yüz değil
Mela 3 aylık oğlum var daha yeni iliskiye girmeye başladık eşimle,ancak zaman bulabildik 🙈😁ilk girdiğimizde uyarmıştım hapları hep unutuyorum içime gelme die🙊bugun yaparken uyarma gereği duymadım aklında kalmıştır die😓amaaaa kalmamış 🙈dedim 3. Çocuğu fırına verdin ne yaptın 😂haplarımı cok düzenli içemiyordum unutuyordum inşh bişi olmaz diyorm 🙈gelirse yapacak bişi yok,kızım 12 yaşında oğlum 3.5 aylık ,acaba olursa kaç gün içinde belli olur yaaa
Gamze88 ben hamileymişim adetim gecikti 2 gün anladım zaten hemen test yaptım pozitif çıktı kan verdim kanda da çıktı 5 haftalık dedi doktor hastaneye gittim keseyi gördük haftaya bebeği görmeye gelebilirsiniz dedi 2 gün sonra kanamam oldu acile gittim düşük yapıyosun dedi doktor. O düşükten sonra da bebek isteğim yokken birden arttı ama bu sefer de hamile kalamıyorum 😒
Bende aynı durumdan muzdaribim🤦🏻♀️Geri çekilme bi korunma yöntemi değil bayanlar aynı hatayı bende yaptım.Kızım 26 aylık antidepresan kullanıyorum şuanda ve reglim 4 güm gecikti🤦🏻♀️