Eşimle g noktası ararken kanama oldu çok fazla değil ama kırmızıydı dün yine olmuştu ilişki sırasında kondomda kahverengiydi bu sefer kırmızıydı ve parçacık vardı yeni doğum yaptım 37 gün oldu birşey olmuşmudur yaşayan varmı

yeni doğum yapmışsın ve g noktası arıyorsun normal kanama olması rahim kendini toplayamamıştır bile doğru düzgün. biraz daha bekleseydin keşke 🤷🏻‍♀️

Atlasalpveannesi 37 gün beklemişsiniz, 3 gün daha bekleseydiniz 😏 Rahmin toparlanması için verilen süre 40 gün. Kadın doğum doktorunuza danışın isterseniz.

Henan7

Henan7 seni ne kadar alakadar ediyor herşeye burnunuzu sokmazsanız olmaz dimi insan sinirlendirmeyi ne çok seviyosunuz bilip bilmeden yorum yapmalar falan sana k*çımla gülüyorum bunu hak ediyosun biliyor olabilirim dimi daha 21 yaşımdayım yeni öğrenmiş olabilirim hakaret etmiyorum burda insanlar neler paylaşıyolar benim 40ım çıkmadan g noktası aradım sorun oldu komiksiniz ya bilmişler

Henan7 ve burdaki yorumlara ve insanlara sorarak birlikte oldum kanamam bitince ibadet edebilirim abdest alabilirim birliktelikte yaşayabilirim herkes bunu söyledi taki siz diyene kadar?? Oh olmuş gibi konuşuyosunuz ya. Oh etmişim iyi etmişim bende bidaha olsa bidaha yaparım hatta yapıcam😁😁

Atlasalpveannesi Doğumdan sonra dr lar bile 40 gün ilişkiye girmeyin diyorlar yani bana öyle dedi. İlişkiye girdiniz tamam da o kadar zorlamasaydınız kendinizi ne gerek vardı kii

Kumruu zorlama olmadıki arkadaşlar zorlama oldumu demişim ben benim doktorum bana birlikte olamazsın diye birşey de demedi ayrıca sadece eşim parmağıyla dokunuşlar yapıyodu dün birlikte olduk prezervatifte kahverengi bir kan vardı pis kan diye düşünmüştüm birdaha gelmedi zaten taki bu gün kü kırmızı kana kadar sezeryan oldum ben birde rahmimin kendini toparladığını düşünüyorum belki adet olmuşumdur bilemiyorum