Atlasalpveannesi Rahim her türlü açılıyor sezaryende de sonucta bebek rahimde büyüyor toparlanma inme zamani var tabiki ama onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum

Atlasalpveannesi Olabilir lohusalik sonrasi hemen adet gormeler oluyor tahris olma gibi bi durum yoksa kanamaniz daha once de kesildiyse ha 40 gun ga 37 gun fark etmiyor ilişki olabilir. Kanama bikac gün daha devam ederse muhtemelen adettir burda vaaz vermeye gerek yok🤣 Benim oğlumun adi da alp😍

Atlasalpveannesi bizde kırkbaşı deniyor bende 41. Günde tam siyaha dönük bir sıvı gelmişti kanamam bitmişti benim ertesi günde normal bir şekilde adet görmüştüm odur bence sanmıyorum eşinizle alakalı olduğunu siz ağrı sızı hissettiniz mi?

Atlasalpveannesi Yeni doğum yaptığınız için olmuştur muhtemelen. Sezaryen de olsanız normal doğum da yapsanız doğum sonrası rahmin kendini toparlama süresi var.

Uykuperisi size bir şey demiş en azından bana birşey demedi benim rahmimde yanmış öyle söylemiş eşime falan bebek bir tarafa toplandığı için yırtılma mı ne olmuş onuda düzeltip dikmiş ama bi açıklama yapmadı başka kontrole gittim 1. Haftada rahmin temiz demişti şimdi yine gidicem inşallah

Ayselsilahimigetir aysel kız silahını getirin ateş açıcak ahhaha beni anlayan insanlar olması yargılamayan insanlar olması mutlu etti teşekkür ederim hiç sevmiyorum öyle insanları daha 21 yaşımdayım bilmiyor olabilirim burda bir çok insan ilişkiye girmiş öyle gördüm kimse bana çıkıpta demedi 40 ın dolmadan ilişki olmaz diye 1. Ayımızda sağlık ocağına gittim ebemde korun dedi birlikte olma demedi birde eşi hoca camii hocası psikolojimi bozuyolar 😁

Atlasalpveannesi benim okuduğum çoğu postlarda kanama bitince ibadet olur ilişkiye girilir yazıyordu ama elimde olsa tarıcam😅😅 hepsini kadın kadına destek olacağına köstek oluyor hâlbuki bunu terslemeden tatlı bir dille söyleyebilirler sivri dille deil.