trendyol2 hayir canim yaniliyorsun . Biz isteyerek bebek sahibi olduk ve benimde göğüslerim yara oldu ve sütüm olmadı. Kesin bi bahane bulmalıyız kesin degil mi 🤷🏻‍♀️

Deniz000 olur bence çünkü hiç ilişkiye girmeyen bakire kızlar sürtünerek de boşalma olsa hamile kalabiliyorlar bir ihtimal var neyse hamile olursa bizede haber ver bari 😀😀 bu arasa postlarınıxa baktım bu sizmisiniz yoksa gerçekten bi arkadaşmı yani çekinmenize gerek yok açık burda herşey 😀rahat olun

trendyol2 ya siz niye herkese terssiniz ? Bir probleminiz mi var iyi misiniz ? Yaşınız kaç bu arada çok merak ediyorum. Çok sinirlisiniz 🤦🏻‍♀️

Deleted16 boş verin bence mutsuz insanlar her yere kötü koku saçar . Hayatımda yaptığım en güzel şey böyle insanlara HAKLISINIZ , aksini iddia etme şansımız yok inanın 👍

Deleted21 gerçekten sabırlısınız. Ben tahammül edemiyorum. Bir iki postuma da gelip sataşmıştı 😅😅 Allah yardımcısı olsun ne diyimmm 😑😀

Deleted21 Iyi yaşamışız bu güne kadar🤣 Hadi diyelim kadin adam istemeden hamile kaldi da Allah cezasını verdi. Bazi adamlar da kadin istemedigi halde icine boşalıyor bu hoca hanim onun günahını cezasini da bi aktarsin 🤣

Deleted16 evet, ona yanıt vermediğim halde cevaplamiş , olabilir tabiki . Ben aynı görüşte olmadığım yazılara cevap vermiyorum . Ama haklısınız Allah yardım etsin 😂😂

Pcoslu1anne bak, bunlar hep inançsızlıktan oluyor 😂😂 Allah çarpacak onları haberleri yok 😂😂

Yok bence kalamaz, vajinaya nekadar sokarsan sok o sıvıyı, erkek iceri boşalınca o vajinanin rahime en yakin kısmına hatta direk rahime sıçratıyor sıvıyı,yumurtaya ancak öyle ulaşıyor spermler, öyle hamile kaliniyor, bunu her kocasının disari bosaldigini gören kadin bilir nekadar yukari sıçradığını sıvının.