Natevan iyiyim canim sen nasilsin 😘
Çatlatma iğnesi
DenizMehmetSnmez sagol baci indi yaxwiyam sende yaxwi ol inweAllAh 🤲🤲🤲
DenizMehmetSnmez Salam Aleykum baci necesen neynirsen?yaxwisan?
Natevan Aleykumselam bacim sukur iyiyim sen nasılsın iyisin inşallah 😊
DenizMehmetSnmez canim menim wukur yaxwiliqdu niye yazmirsan darixmiwdim senin ucun ❤️😘😘
Natevan Misafirim geldi canım ondan fırsat bulamıyorum iyiyim yoksa yazarım hep 😊
Natevan Allah iyiylik versin canım 😘😘
Nur18181 slm bende birclife mi bende alcam ama ulserim var benim dikunur diye cesaret edemiyorum
DenizMehmetSnmez canim yaxwi ol hemiwe inweAllAh 😘🤲🤲🤲
DenizMehmetSnmez Cumlemize baci inweAllAh 🤲🤲😘😘
Beyhanopurolu yok canım ya macunhane diye bi sayfa var instagramda ordan almayı düşünüyorum
Beyhanopurolu Selam canım sen aşılama yaptın mı Ekim’de yapacaktın galiba
Natevan Nasılsın bacım inşallah canım çok sıkılıyor bu çocuk meselesi bizi iyice yıprattı çok üzülüyorum bu ay hiç yumurtam olamamış gittim doktora 😔
DenizMehmetSnmez salam canim nasilsin? Bes dedin iyne edirem yumurta yetismiyib?
DenizMehmetSnmez canim pis olma bawa duwurem seni inweAllAh olar baci sende prablem nedi?neye gore yetiwmir belkede demisen yadimnan cixib baci uzurlu say
Elman Evet canım iğne ettim bile büyümedi bu ay
Natevan ilk defa bu ay böyle oldu hiç büyümedi hep küçük dedi yumurtalar canm doktor da dedi niye büyümemiş bu ay olmaz diye
Natevan Bilmiyorum ki canım başka bir sıkıntı yok sadece yumurta küçük oluyor ya da bir tane tek oluyor
DenizMehmetSnmez can uzulme bende tablet kullandim yumurtam aybasimin 11ci guny 11mm olmusdu ama hekim dediki zeifdi
Elman Benimde öyle küçük canm hayırlısı ama üzülüyorum ya