DenizMehmetSnmez Natevan Nasılsın bacım inşallah canım çok sıkılıyor bu çocuk meselesi bizi iyice yıprattı çok üzülüyorum bu ay hiç yumurtam olamamış gittim doktora 😔
Beyhanopurolu Nur18181 slm bende birclife mi bende alcam ama ulserim var benim dikunur diye cesaret edemiyorum
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez yok canim daha hic gitmedim 4 yillik unv kazandim bu yuzden daha firsay bulamadim
Natevan DenizMehmetSnmez canim pis olma bawa duwurem seni inweAllAh olar baci sende prablem nedi?neye gore yetiwmir belkede demisen yadimnan cixib baci uzurlu say
DenizMehmetSnmez Natevan ilk defa bu ay böyle oldu hiç büyümedi hep küçük dedi yumurtalar canm doktor da dedi niye büyümemiş bu ay olmaz diye
DenizMehmetSnmez Natevan Bilmiyorum ki canım başka bir sıkıntı yok sadece yumurta küçük oluyor ya da bir tane tek oluyor
Elman DenizMehmetSnmez can uzulme bende tablet kullandim yumurtam aybasimin 11ci guny 11mm olmusdu ama hekim dediki zeifdi
Natevan DenizMehmetSnmez canim bir dene yumurta boyuyub partdiyirmi mende cox vaxt bir yumurta yetiwir partdiyir yeni hemiwe ya sagda yad solda o bir tane yumurtan yetiwib partliyormu?
DenizMehmetSnmez Natevan Yetiyor normalde hep oluyordu ama bu ay hiç olmadı anlamadım ki canım niye olmadı iğne de yaptım