DenizMehmetSnmez canim necesen? Sogan suyu icirsen?
Çatlatma iğnesi
Meryemtura merhaba canım Yumurtalıklarını geliştiricek istenilen boyuta geldiğinde çatlaması için çatlatma iğnesi yapıcak geçmiş olsun
Arzum94 Tamam canım burdan yazarız 😊
Elman iyiyim canım içiyorum inşallah fayda eder adetime daha var ama ben içiyorum derim belki fayda eder
Elman sen ne yapıyorsun canım
Arzum94 insallah canm Allah razi olsun 😘😘🤲
DenizMehmetSnmez canim mende yaxsiyam hekimimi deyisdim insaAllah bu hekim yaxsi mualice ede biler
Elman inşallah canım şifa olsun sana inşallah 🤲
Arzum94 Selam canm valla her gün edemiyorum ama adetim olsun her gün yapacağım inşallah şimdi içiyorum ama her gün değil
Arzum94 sen nasılsın canm 😘
Arzum94 tamam canım inşallah yapacağım
Arzum94 Allah iyilik versin canm 😘
Kızlar merhabaa ben bi macun kullanıcam demiştim onu bu ay kullandım bu gün doktora gittim ve 1 tanee 22 mm yumurtam var 😊 diğer aylar gittiğmde hep 3,4 yumurtam oluyordu ve 11.gün boyutları en büyüğü 15 mm oluyodu yani bence macunun paydası var diye düşünüyorum çatlatma iğnemi oldum şimdi beklemedeyim inşallah bu ay çatlar yumurtam bana bebeğimi verir🙏 Sizede tavsiye ederim
Arzum94 Selam Canm iyiyim şükür sen nasılsın ❣️
Nur18181 Selam canm ismi nedir macunun kaç günde geliyor acaba
Arzum94 Canm Türkiye’ye gittim geldim ondan yazamadım hiç iyiyim şükür 😊
DenizMehmetSnmez canım instagramın varsa ordan bak macunhane sayfası whatsaptan mesaj attım ben sipariş verdiğim gün kargoya verildi ertesi gün elime ulaştı kadınlara özel macun
Arzum94 Cansın valla bende özledim canm ❣️
Arzum94 Nasılsın necesen 😊
Nur18181 Tamam canm çok sağol