Naime Merhaba canm maalesef oldum hayırlısı olsun inşallah hepimizin Rabbim gözümüzde bırakmasın 🤲❣️
Çatlatma iğnesi
Derderya Amin inşallah canm Allah kolaylık versin inşallah 🤲
Naime canım sen ne yaptın inşallah hamilesin 😊
DenizMehmetSnmez yok yaa nerdee bende bekliyorum adetim yeni bitti:(
Naime Benimde canim hayirlisi olsun insallah
Naime Macunhane diye bir sayfa varmis instegramda cok duydum sende bir bak istersen canm
DenizMehmetSnmez çatlatma iğneside ne ?
DenizMehmetSnmez tamam canım bi bakayım:)
Merve18 Yumurtlama dönemi iğne ile çatlatma yapıp daha kolay hamile kalınıyor
DenizMehmetSnmez teşekkürler cnm
DenizMehmetSnmez ilahiyat fakültesi
DenizMehmetSnmez Doktorum Banada catlatma ignesi önerdi olumlu olurmu bi bilginiz var mi benimde yumurtaliklarimda kistler var bunlar engel mi biliyormusunuz kizlar önerileriniz neler neyapmaliyim yardımcı olurmusunuz ?
Derderya canm çatlatma iğnesi sadece işini kolaylaştırıyor yanı tam günü bildiğin için o dönemde tutma ihtimali artıyor ama kist için bir etkisi olur mu o konuyu İnan bilmiyorum kist için soğan kürünü çok duydum etkisi oluyormus
DenizMehmetSnmez sogan kürü nasıl oluyor canım
Derderya adetinin 2.günü başlıyorsun bir soğanı 4 e bölüp kaynatıp her gün sabah akşam birer bardak içiyorsun tam 15 gün öyle yapıyosun
DenizMehmetSnmez tesekkür ederim canim allahim hepimizin yardimcisi olsun isteyen herkesin saglikli evlatlari olur insallah allahim hepimizin kucagini bos birakmasin insallah amin.
Derderya Amin inşallah canm hayırlısıyla 🤲🥰
Arzum94 Selam canm vallahi yapamadım hiç müsait olamadım bu ara çok yoğundum sen nasılsın iyisin inşallah 🤲😘
Arzum94 inşallah canm artık hayırlısı oldun Rabbim nasip eder inşallah
Arzum94 Allah iyilik versin canm 🥰🥰