Derderya DenizMehmetSnmez Doktorum Banada catlatma ignesi önerdi olumlu olurmu bi bilginiz var mi benimde yumurtaliklarimda kistler var bunlar engel mi biliyormusunuz kizlar önerileriniz neler neyapmaliyim yardımcı olurmusunuz ?
DenizMehmetSnmez Derderya canm çatlatma iğnesi sadece işini kolaylaştırıyor yanı tam günü bildiğin için o dönemde tutma ihtimali artıyor ama kist için bir etkisi olur mu o konuyu İnan bilmiyorum kist için soğan kürünü çok duydum etkisi oluyormus
DenizMehmetSnmez Derderya adetinin 2.günü başlıyorsun bir soğanı 4 e bölüp kaynatıp her gün sabah akşam birer bardak içiyorsun tam 15 gün öyle yapıyosun
Derderya DenizMehmetSnmez tesekkür ederim canim allahim hepimizin yardimcisi olsun isteyen herkesin saglikli evlatlari olur insallah allahim hepimizin kucagini bos birakmasin insallah amin.
DenizMehmetSnmez Arzum94 Selam canm vallahi yapamadım hiç müsait olamadım bu ara çok yoğundum sen nasılsın iyisin inşallah 🤲😘
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Aynı devam canm uğraşıyoruz bakalım nasipse olur Allah’ın izniyle sen ne yaptın aşılama yaptın mı canm
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Hayırlısı canm bak bugün bir abla bana bir şey söyledi eltisinin gelini öyle hamile kalmış dedi dene bir sende bende yaptım ama daha bekletiyorum 15gün bekleyecek çünkü sana diyeyim sende yap istersen
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Bir kavonaza 20 tane kuru inciri iki ye bölüp koyuyorsun üzerini geçene kadar zeytinyağı dolduruyosun 15 gün karanlık bir yerde kapagı kapalı bırakıyorsun 15 gün sonra sabah akşam 2 tane sen iki tane eşin yiyor
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu bana da doktorum yaşın küçük yapmayalım dedi aşılama canm omdan yapmadım