DenizMehmetSnmez Naime Allah Kerim canım İnan’ın hepimiz aynı şeyleri yaşamışız ama inanıyorum ki güzel günler göreceğiz .Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış biz hayal kuruyoruz inşallah Rabbim de nasip eder hayırlısıyla 🙏
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez yapmadim hala ignenin etkisi vardir diye ki hic bir belirtim yok goguslerim eskiden agriirdi bu ay aonlar bile hicccc agrimiyor😳
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu ay inşallah vardır ya ben bugün doktoruma gittim baktı patlamış dedi kist yok şükür bu ay iğne değil hap kullanacağım inşallah tekrar başlamadık bakalım hayırlısı olsun
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu doktorum çok güzel bir şey dedi bu bir tarla tohumu atarsın ama ne kadarı filizlenir bilemezsin Allahtan inşallah olur 🙏
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez bugun cam balkon ev temizligi yaptim esim kizdi🙄 ama zaten doktora gittik progeston kullaniyorum yani varsa bilr Rabbim kulunu muhafaza eder.Bir cocuk balkondan dusmustu hic birsey olmadi Rabbim korudu cunku.Hic kimse rizkini tamamlamadan ölmayecektir diyor Rabbim varsa rızkı bir bebegin dogar.
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez aynen canim tohumuda veren Rabbim nasip esende Rabbim ben yok diye dusunuyorum kendimde
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Olsun canım dikkat et yine de bazısında geç döllenme oluyormuş baktın birdenbire sürpriz yapar bebişin 😊
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu 2. Günü gittim canm doktorum o zaman gel dedi kist varsa o zamn tam görünür dedi ama şükür yokmuş 🙏
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez bu gun test yaptim koccaman bir negatif oldu yok bence ama suanda ne zaman adet olacagimi kestiremiyorum
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu inşallah hayırlısı olsunlar canm üzülme hiç birimizinki tutmadı ya şansa bak hiç iyi haber veren olmadı nasip işte
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu ya çok üzüldüm canm ben 15. Gün adet oldum büyük ihtimal sendr öyle olursun eğer yoksa. Evet canm hep alttan muayene ediyor beni .
Beyhanopurolu DenizMehmetSnmez sen progestan kullandin mi ben kullaniyorum o gecikme yapabilir 2 gun kaldi bitmesine acaba bitirsem mi yoksa biraksam mi?
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu benim doktorum vardı kullanma dedi negatif çıkınca canım bende bıraktım
DenizMehmetSnmez Beyhanopurolu Canım kesin eminsen olmadıgına bırak çünkü doktorum olmadı deyince hemen o ilacı kullanma dedi zarar veriyor diye ama ben yeniden başladım diye yeniden kullanıcağım