Lady GizemGlzcan inşallah canım. Bendede 1 yıldır olmuyor. İnşallah herşeyin zamanı var.. Allah senide sevindirir elbet bir gün.. canını sıkma canım benim 💋😘
Beyhanopurolu GizemGlzcan yumurta icin ne tedavisi oluyorsun canim yasin cok kucuk senin yasinda ben nisanliydi
Nur18181 Kızlar ya bu ay adetim geçikti benim hala da olmadım kist için doğum kontrol hapı kullandım ama bu ilaçlar kisti normalde eritiyo mu yoksa adetle atmamyı mı sağlıyo bilgisi olan var mı
Aslican Naime ben normal hamile kaldım seni umutlandırmak istemem ama bende hamile kaldığımda öyleydim hiçbir belirti bişey yoktu sonradan ara ara kasıklarıma ağrı giriyodu. İstiyorsan eğer umarım hamilesindir ☺️
Aslican Naime umarım herşey gönlünce olur hayırlı haberler alırsın ☺️ Gebelik ilk haftalar belirti vermiyo olursa sadece kasık ağrısı oluyo o yüzden pek belirti bekleme ☺️
Sana Naime Rabbim sanada nasip etsin insAllah, stress yapma... bende de kist var aylardir bende kistten dolayi hamile kalamiyorum... hayirlisi olsun artik🙏🏼
DenizMehmetSnmez İnşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin canm bana da eşimin ailesi sürekli laf söylüyor bebekten dolayı çok gözyaşı döktüm sonra dedim her şey Allahın takdiri belki nasip edecek daha zamanı var bizim sabrımızı şükrümüzü sınıyor 🙏
Sana DenizMehmetSnmez Evet Aynen Benim esimin ailesi de surekli soyluyor, benim moralim de alt ust oluyor gercekten.....😞
Sana Kizlar Size birsey soracam, 1 ayda 2 kere adet oldum, ve kasiklarimm cok agriyor, bu ne belirtisi olabilir bilen var mi acaba ? Bide adet dedigim yani nokta nokta acik renkli kan geliyor...?! Yardimci olursaniz cok sevinirim Simdilik tesekkurler 🙏🏼
DenizMehmetSnmez Sana ilaç kullandıysanız olabilir yan etki yapmış olabilir ama doktora git muayene ol canm
DenizMehmetSnmez Sana yok canım ama sonuçta birden iğne vuruluyoruz daha önce de erken adet olan falan duymuştum o yüzden
Sana DenizMehmetSnmez hmmm Anladim Canim, cok tesekkur ederim.. pazartesi gidecem ogrenirim insAllah 🙏🏼