DenizMehmetSnmez Naime kızlar bugün doktora gittim aşılama yapmayacağım doktorum dedi rahmin iyi gerek yok dedi hatta şaşırdı bana dedi ne kullandın dedim arı sütü dedi çok etkisi olmuş ilaç verdi bana hamdolsun ya 😊🤲
Natevan DenizMehmetSnmez cox gozel xeberdi InweAllAh tezlikle sevinersen canim menim 🤲🤲🤲cox sevindim ohhh
DenizMehmetSnmez Natevan Insallah canim valla Bende cok mutlu oldum insallah bir de hamile kalirsam o guzel haberi ederim size 🤲😊
Natevan DenizMehmetSnmez cox sagol canim sabah kecsin kecse test yoxluyacam gorek yazacam sene nece den?herwey yaxwidi?
Natevan DenizMehmetSnmez canim test yoxladim iki xett gosterdi hele inana bilmirem gizlin yoxlamiwam qohum variydi o aldi dedim yoxluyan kimi cixdi goren duzduuu
Natevan DenizMehmetSnmez haradsan ureyim partdiyir baci iki xetti gozluyurem gorum itecek itmir ordadi
DenizMehmetSnmez Natevan Hadi bakın açılısı yaptık inşallah gerisi gelir Allah’a şükürler olsun canım çok mutlu ol inşallah 🤲😊🥰
Natevan Naime can cox sagol inanirsan hele evde heckim bilmir seher tez acilsin AllAh sene ve olmuyan herkese nesib etsin birce boyusun onu hiss edim
Natevan DenizMehmetSnmez canim qan analizi verdim 4heftelik coxdi inweAllAh xeyirlisi olsun AllAh tezlikle senede nesib elesin canim 🤲🤲
Natevan DenizMehmetSnmez 4il ve 3cu kes bu hissi yawiyiram Rebbim urey atiwini icinde boyutmeyi nesib elesin birce Amin