NatevanDe hamile olanda ne olur ki sen onsuzda elediyini edirsen hamileliyim gozune gelir ki

Natevan Baci vecinede alma qaynanadida oz anan deyil axi at qulaginin dalina ne deyirse

Natevan Baci olar bilir ama gormur uwagi amma anan bilinde qucaginda olacaq ewi vecinede alma

Natevan Benim canım çok sıkıldı bugün bacım test verdim bir hafta önce kanda 3.9 çıktı bir hafta geçti adet olmadım doktorum aradı dedi git yine test yap yaptım yine negatif hala da olmadım adet

Natevan canım benim biliyorum kalbin çok temiz valla bize ne kadar dua ettin Allah razı olsun senden 😘😘

Natevan Qurbanoldugumun sebri gendi. Eybi yox döz canım. Uşagın olanda başını onla qatarsan. Yoldaş yaxşı olanda adamın vecine hecne olmur. Bu deq menimde fikrim uşaqdı çünki tek qalmışam. Yoldaşım işde olur butun gun en yaxın dostumda ele odu. 1ilden coxdur aile qurdugum. Amma olmur. Etrafdakı sozler cox xetrime deyir. Ele olur hetta kim menden sonra gedin hamile olubsada gizledibler. Qız vaxtımda çox şen olmuşam. İndi ise hecneye gülmürem sebeb tapa bilmirem. Depresiyadayam. birden deli kimi oluram, uşaq qoxusu isteyirem aşırı derece. Saçıma qeder töküldü.

Natevan desemki hecne? Evliliyimin 3ayından gedirem tapıb hecne deye bilmirler ne mene ne yoldaşıma turbalıqlarıma qeder yuyuldu. Pisixologiyam pozulub. Yaxşı sozde esebime toxunur. Son 2ayı deli olmuşam vapşe.

Natevan salam baci nece edim sogan suyunu tam basha sala bilersen mende aybasi qurtaranan 2 gun sonra yoxhsa bashdiyanin 2 ci gunu?sogani nece edim qaynadim ya nece?

Natevan diesen varım idi ozumde deyişkenlikler hiss edirdim. Dunen cox pis berk esebleşib stress kecirdim aybawıya 1gun qalmışdı. Seher oyandım uzr istiyirem ayaqyoluna getdim guc geldi hiss etdim içimden nese partladı qan damcısı düşdü.