Revane salam baci nece sen? Bugun ele yorgun olmuwam iwlerimi gucle gormuwem yuxu basir elece birde bugun elece acmiwam agzimda qeribe bir tam var ama urek bulma falan yoxdu

Revane sabahin xeyir baci AllAh xeyir elesin pisdise sogan diwde at sonra menede deyersen

Revane caan bacii ☺️☺️☺️😂😂😂yazig kiwiler mende tez tez yoldawimin yaninda qizlar girurem yuxuda duran kimide kusuremki,bir wey olmasa men gormerem bawa duwurem o hissi caan☺️☺️☺️

Revane baci bugun bir yawda qocaldim 25yawa kecid yoldawimda sabah gedir off indiden darixiram 15gun onsuz neyniyecem AllAh yoldawlarimizi bize cox gormesin inweAllAh 🤲🤲🤲

Revane cox sagol baci Amin AllAh razi olsun AllAh senide tez bir zamanda sevindirsin inweAllAh 🤲🤲🤲AllAh qebul elesin baci cox wukur AllAh bizlerede nesib etsin inweAllAh 🤲🤲

Revane can baci☺️☺️Senin yoldawinda menim yoldawim Komi zarafatcildi AllAh sizi xowbextlerin xowbextdi etsin inweAllAh 🤲🤲🤲

Revane baci meni hekim 10gun sonra cagirmiwdi axi oda demiwdimde yoldawim gerek mene qan versin daniwmiwdiq hec analize getmemiwdenki,donur kimi goturersiz vaxtdi gelendede vurasiz razilawmiwdi indi yigmiwig razi deyil siz deyir ne daniwirsiz alinmaz ele menede qan vurulmasa uwag telef olar qanimiz eynidi bizim

Revane sabah gedeciyik usme duwmeye inweAllAh 5hefyelik olar alib vururlar yoxsa nece edeciyik bilmirem cox pis oldum yoldawimda sabah axwam cixir dua ele nolar birde 5heftelik gorunsun hecne olmasin her agizda bir wey var

Revane sabah gedek alinmasa menim hekim xarice gedib 10gunluk yigacam donur gorek kim goturur

Revane can inweAllAh 🤲xeyirli xeberler alarsan canim mende sabah gedim gorum ne deyir inweAllAh goruner bebiwka peyvend olunaram baci siz harda qalirsizki?Sumqayitdaa?

Revane Salam sabahin xeyir baci men Beyleqananam yoldawimgil Wemkirlidi ama men dogulannan sonra gelmiwem Bakiya yoldawim Bakida dogulub

Revane canim men getdim geldim usmede gostermedi dedi hele duwmuyub matkaya soruwdu sancin var dedim he sag terefde cox olur dedi onda yoldadi 1hefte sonra gelin baxaq yoldawinda getsin AllAh veribse qoruyacaq cixdiq geldik inweAllAh gedende gorerik nastrenam yoxdu AllAh xeyirlisini etsin inweAllAh 🤲🤲🤲

Revane ay MAwAllAh baci inweAllAh bu ay sevinerik AllAh nesib etsin Amin Amin AllAh 🤲🤲