Revane inweAllAh canim yoldawim hazirlawir getmeye AllAh yollarini aciq etsin ele pisemki,hele cixmiyib ureyim partdiyir ele darixiram

Revane cox sagol canim inanirsan agliya agliya gezirem ele bilirem nefesim kesilecek bu nedi bele

Revane canim getdi birden ona hirslenirem icimde ele bilirem onu istemirem onsuz qala bilerem yox onu o qeder cox idtiyirem deyer verirem can yoldawimdi onsuz cetin gelir sadece 15gun sebr edim inweAllAh yaxwi olar sen neynirsen baci bugunu deyerlendire bildin

Revane AllAh sevindirsin baci seni inweAllAh 🤲AllAh ol deyennen sonra yolmuyacaq bir wey yoxdu AllAh haqqimizda xeyirlisini etsin inweAllAh

Revane Salam baci nece sen?men darixmagnan mewgulam bayaq qananMa dedimki usme bir iki gun gec gedek urek doyuntusunude ewidek inweAllAh gorek ikinci gun cagirmiwdi gozluyecem bir az ele qorxuram nese olar deye

Revane caan yorulmuyasan menim yoldawim sade bulku xowluyur dunen yolu ucun biwirdim yemekler falan deyir bilirsen onu xowluyuram deye biwirmusen off darixiraaaaam😫

Revane indi baci sag terefimde sancilar olur belim uje herden agriyir evvel lap cox agriyirdi oda varki, iwim azalib hemin vaxtlarda seher 7den axwam 11e qeder ayag uste naqruskadaydim ancaq