Benim bugün 8. Gunum test yaptim idrar testi cok Soluk ikinci cizgi çıktı ama cok silik sence ilactan dolayi midir?

Kan testi yaptıysan doğrudur canım ama üzülme Allahım hayırlı olanı versin benimde o zaman tutmamıştır

Rabbim hayirli olani versib beklemek zor sabretmekte zor buda bir sinav elimizden geleni yapiyoruz zaten sonununu Allaha birakalim inanin bende korkuyorum adet olurum diye ama illada hamile kacagz diyede kesin birsey yok.Hele o kahverengi akintiyi gorunce dunya basima yikilor sanki ama yapacaka bisey yok

Beyhanopurolu Aynen öyle canım bu hayatta her şeyin bir vakti var Rabbim elbette zamanı gelince bizlere de nasip edecek hayırlısıyla🙏

Beyhanopurolu aynen öyle Rabbim hepimizin hakımda hayırlı olanı bersin inşallah olmuyosa demek ki zamanı var inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız🙏🥰

Nur18181 üzülme canım hayırlısı olsun İnan senin daha erken olur bak üç yıl oldu ama hala diyoruz hayırlısı olsun Rabbim inşallah bizlerin ellerini boş çevirmez 🙏

Nur18181 Doğru canm bende bugün adet olacakmışım gibi hissediyorum benimki de olmadı bence daha 4 gün var testi doktor 12 gün sonra dedi ama bugun adet olacak gibiyim erken olacak galiba Hayırlısı olsun bende çok ağladım geçen sonra düşündüm belki böylesi hayırlı biz bilemeyiz Rabbim hayırlı olanı versin canımızı daha fazla yakmadan bizi evlat hasreti ile daha fazla sınamadan nasip etsin inşallah 🙏🙏

Kizlar yasiniz kucuk olur stres yaomayslim.Benimde 5. Gunum belim agridi kasiklarim bacagima vurdu sizde olmustu

Benim adetim 9 temmuzda bakalim hayirlisi bende umutlanmak ve umutlanmamak arasindaym cok tuhaf bir durumdayim

Canm ben test yaptım bugün 10. Günüm iğneden sonra ama çok çok silik çıktı saha önce bir defa daha yapmıştım onda daha belirgindi sizce ilaçtan dolayı olabilir mi yani ilacın etkisiyle mi çıkıyor