Selam bende ptesi catlama ignesi vurundum.Neden hemen catlama ignesi vurundunuz daha cok yeni evliliginiz ve kac yumurtaniz olustu
Çatlatma iğnesi
Beyhanopurolu merhaba aslında evlendiğim ilk iki ay düşünmemiştik sonra düşünmeye başladığımız ay kist oldu ve bi iki ay adetle atamadım iki ay d.kontrol hapı kullandım sonra FSH yüksek çıktı bi kerede ovülosyon testinde denedim yumurtlalıklatım yavaş çalışıyo sağ da 18 mm solda 11 mm olmuştu
Nur18181 yasiniz kac ?Tabi bir sorun varsa vakit kaybetmemek lazim.Benim bir oglum var 10 yasinda kardes istiyoruz ama 4 senedir olmuyor arada bir dusugum oldu.Bu ay klomen kullandim.Catlama ignesi ve progestan verdi doktor
Beyhanopurolu 22 yaşındayımm 😊Rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin inşallah 🙏
Nur18181 Amin canim insallah evet benim de yumurtalarim calismiyordu ama üç yıllık evliyim ben canım benim en fazla 10 ml oluyodu büyütücü iğne ve çatlatma iğnesi kullandım iki yumurtam oluştu 20 ml ve 16 ml canm senin kaç yumurtan oluştu inşallah hayırlısı ile Rabbim bizlere nasip etsin 🙏
DenizMehmetSnmez amin inşallah ya çok bekletmesinler bizi 🥰🙏 sağda 18mm solda 11 mm oldu benim sadece
Nur18181 yasin kucukmus daha canim olur insallah
Nur18181 Ağrın falan var mı canım senin ay inşallah canım Allahım hayırlı olanı versin her zaman 🙏
Benim dun agrimisti arkadaslar.Bugun bisey yok
Beyhanopurolu Benim de bir kac gun agri oldu canm
Senin kac yumurtan olustu kac ml
Hadi insallah canim burda iyi haberler veririz hepimiz 🙏😊
Beyhanopurolu Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin
DenizMehmetSnmez yok canım ya hiç ağrımmyok tutmadı mı acaba diyorum 😔
Nur18181 Bende içim bir acayip sanki tutmamış gibi hissediyorum bakıyorum tuttu diyenlere benim öyle belirtilerim hiç yok 😔
DenizMehmetSnmez ay canım aynı hisler içindeyiz benimde hiç ağrım yok ve aynı tutmamış gibi hissediyorum ama bi yandan da kötü düşünmek istemiyorum ya😔
Hayırlısı olsun canım inşallah yanılıyoruzdur 🙏
DenizMehmetSnmez soylemesi doktor kac ml oldugunu ama 2 tane yeterli degildedi
Beyhanopurolu yok canım bir tane olsa bile yeterliymiş yeterki tutması
DenizMehmetSnmez doktor biraz olumsuz konusunca moralim bozuldu