Deliricem artık ya kilolu mutlu değilim 3 yıldır evliyim 3 yıldır kendime doğru dürüst bir kıyafet almadım sürekli zayıflayınca Alacam diyorum ama olmuyo zayiflayamiyorum iradem hiç yok.Artik bende güzel bakımlı biri olmak istiyorum özgüvenim hiç yok.Ne kadar güzel olmuş Evrim geçirmiş desinler istiyorum en başta kendim için psikolojim için istiyorum bunu.Ozguvenim yerine gelsin istiyorum.Hem kiloluyum hem sivilceliyim.Ne yapcam nasıl zayıflayacağim bilmiyorum.gecen başladım 1 hafta sürdü 2 kilo verdim 5 gündür uymuyorum diyete 1 buçuk kilosunu geri almışım.
Ömür boyu böyle mi sürecek
Prenssannesi İradeli olman gerekiyor motive olman gerekiyor kendine güvenmen gerekiyor ayrıca sen her halinle güzelsin buna eminim bi yerden başla başaracaksın inanıyorum
Prenssannesi Kilonun senin sağlığını etkileyeceğini unutma. Psikolojik olarak iyi değilim diyorsun demek ki o bedende mutlu değilsin. İstersen yapamayacağın şey yok. Yiyince ne oluyor? Yediğin şeylerin tadını biliyorsun sana zarar verdiğini biliyorsun istediğin bedene sahip olunca yine onlardan yiceksin ama ölçülü şuan değil. Ne desek boş ama iradeni sağlam tutmalısın. O zarif vücuduna kavuşunca buna değmiş diyeceksin 😍 Ve unutma Sen her halinle çok güzelsin bunu bilmen gerek 🤗
Prenssannesi iradene sahip çık canım kendi kendini motive et. Seni çok iyi anlıyorum ben de doğum kilomu vermeden ne kıyafet alıp güzelce giyiniyodum. Ne de bakım yapıyodum. Hep zayıflayınca diye erteledim. Gerçekten kilo verince insan daha bi özgüvenli oluyo sık dişini biraz
Prenssannesi sana soyle soyliyim ben ve esim cok dikkat çeken kisileriz.. herkes dogumdan sonra kilon kalir falan dedi ki 12 kilo almışım hamileyken. Lohusayken bol su ictim ve bulgur lapasi yedim yağsız sekilde hem sütüm oldu hemde 15 kilo verdim. Hamile kaldığım kilonun altına indim sivilce falan hepsi makyajla yada bir kac bakimla gider kapanir gecen gun esimin halasi aradi oglum kilo ver bebek gibi karın var sende kilo ver dedi esimin surati düştü :) yeterki isteyin
Prenssannesi boy kilo ölcünü merak ettim
Prenssannesi canım zayıflayınca alıcam deme. yani bakımlı olmak için illa zayıflık sartı yok. olay kendi bedenini tanımak ona gore yakısanı giymek .sevdigimiz hatları on plana cıkarıp fazlalıkları sevmediklerimizi gizlemek. sen simdiden baslarsan motivasyonun olur. ama zayıflamak bir sürec ve bisey gormeden motive olamazsın .vazgecersin ve kilo veremezsin kendine bakamazsın hevesin gider .once kendine bakmaya başla bu seni motive etmeye yeter. evde bakımlarını yap kıyafet al alamasan bile git bir magazaya kombin yap dene orda bak nasıl yakıstıgını bedenini böyle de sev .sonra hep daha fazlasını isticeksin .yakıştığını gordukce bakımlı hissettikçe artırıcaksın istemsiz .valla ne kadınlar var kiloları var hic goze batmıyor öyle giyiniyolar bakımlılar ki hayran kalıyorum. sen yaşadığın sürece bu bedende olucaksın o yüzden kendini sevmeye bak biyerden basla kilo bakmamak için bir bahane degil..
Allah’ım o dert bende de var ama artık irademi kontrol etmeyi öğrendim desem yeridir tabii ki bazen cozutuyorum ama şuan stabil devam ediyorum
Zamanında 20 kilo vermiş biri olarak sana tavsiyem hiçbir yemek zayıflamak kadar mutlu etmiyor insanlar seni her gördüğünde ya en kadar zayıflamışsın dediğinde on tane hamburger yemiş kadar mutlu oluyorsun öncelikle diyete belli bir gün başla sabah tartıl sabah aç karnına metabolizmanı hızlandıracak bir şey ye mesela ben günlümüzü kayısı yedim sonra kendini sadece paketli gıdalardan uzak tut insanlar bana diyorki ya böyle yemek yenerek kilo verilir mi? Aslında aynen doyarak zayıflarsın aç kalırsan diyetini bozarsın bir diyetisyen değilim ama emin ol hayatım zayıflama yolunda geçti ve gerçekten su ve kastan değil yağdan nasıl kaybettim sana örnek vereyim dediğim gibi sabah kuru kayısı yedim sonra bir yumurta peynir salatalık domates yedim eğer sabah erken kalkıp bu kahvaltyı 8de yaptırsam saat 10 gibi kuruyemiş veya meyve ve kahve içtim sonra öğle yemeği çorba ve sebze yemeği ikindi vakti bir ara öğün daha bu da meyve yoğurt olabilir sonra akşam yemeği en geç 7 olmak üzere yine sebze veya et yemeği ve çorba bunları yerken haftanın 3 günü aç öylesine bir egzersiz yap günlük 2.5 litre su iç ilk hafta kimsenin davetine gitme çünkü yemeklerde canın çeker ve yemek zorunda hissedersin malesef bir tane gediğinde benim gibi devamını getiriyorsan gitmemeni tavsiye ederim bu programı sadece 2 hafta uygulasan emin ol vücut çok iyi alışıyor ben bu diyete 75le başladığım için ilk iki hafta direkt 3 kilo verebiliyorum sonra ideal kiloma ulaşıyorum malesef tam kilo aldığım ve diyete gireceğin zaman hamile kaldım ve şuan böyle olmak beni üzüyor ama doğurduğum gibi bahsettiğim programı yapıcam emin ol mutluluk çikolata değil güzel bir vücutta ( bunu senin psikolojinden yola çıkarak söylüyorum kendi ile barışık olanlar için değil)
- Düzenlendi
Prenssannesi öncelikle boy kilo endeksini öğren ve kaç kilo fazlan var bunu bil sonra motive et kendini .ben çoğu yerde anlatıyorum nasıl zayıfladığımi .burda şuan sanada anlatayım ben 64 ile hamile kaldım 90 ile doğuma girdim ve bir yılda tekrar 64 kiloma döndüm .64.65 arasi gel git oluyor . Arkadaşlarla oturuyoruz hepsi zayıf hepsi doğum yapmış ya benim ne eksiğim var ki dedim neden ben böyle kiloluyum yaşımdan buyuk gösteriyorum ki dedim içimden . eşimde zayıf zaten ben yanında dahada kilolu gozukuyorum eve geldim ben zayiflicam dedim . Hamuru azalttım 7 den sonra bişey yemedim abur cuburu azalttım. Çocuğumu aldım bir saat yürüdüm .bol su içtim baya bol hemde şükür şuan ideal kilomda sayılırım eski kiloma döndüm
Prenssannesi özelden size yazdim bakabilir misiniz
Popy_ 160 boy 75 kiloyum
Hoyrat ne güzel keşke bende ideal kiloma düşsem benim 15 kilo fazlam var
Nurisdeniz34 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bir kere vermişsin doğumdan sonra tekrar verirsin irade var demekki sizde.Daha ben hayatımda 5 kilo bile verememişim biriyim.Ayin birinde diyetisyene gitmeyi düşünüyorum inşallah bu defa diyetisyenle başarabilirim.
Tecrubekonusuyor ben sıkıldığım an hemen birşeyler yerken buluyorum kendimi.ozellikle TV izlerken. İrademi kontrol edemiyorum yedikten sonrada hemen pişman oluyorum.
Prenssannesi Azim ederseniz düşersiniz ben 26 kilo verdim 1 yılda
Prenssannesi ay boyuna göre öyle çok Bi fazlan yok ki kendine güven eğer çok rahatsızsan öncelik ekmeği azalt spor yap sağlıklı beslen
Bende ortalama aynı kilodaydim canım yemek yemek benim için ihtiyaç değil de zevkti çok iyi anlıyorum seni düğünüm zamanı 15 kilo verdim ilk olarak evine abur cubur alma benim naçizane fikrim kuzum oldukça yeniliyor çünkü. Onların yerine kuru kayısı dut kurusu falan al ve onları da küçük isiriklarla ye yemek yemeyi uzun tut. Ben öyle yaptım bir an da bitirince daha çok yiyor insan çünkü. Ve bir süre sonra sana onlar zevk vericek cipsler çikolatalar yerine inanıyorum 😘😘 sana da güveniyorum her kadın kafasına bir şey koyduğunda mutlaka yapar onu 😘💪🏼