TombulHatun Redkids ahh aynısı aynısı daha az önce atıştık. Evden çalışıyorum bana gelmiş diyoki eşarp dolabı biraz dağılmış sanki biliyoki detay temizliği haftasonu birlikte yaparız. Çok söylenme düzenle o zaman dedim oturdu şimdi eşarplarımı asıyo 😄😄
Deleted21 TombulHatun Allahım benim kocama da nasıp et , oturup eşarplarımı katlamayı . Ya herkesin kocası mı tertipli bir benimki mi dağınık ya 😫😫
Ayselsilahimigetir bitterdelisi24 o dert bendede var bende süpürgeyi atıyorum önüne begenmediysen kalk süpür görelim diyom söyleniyor birde😅 temizlik sonrası arkamdan kontrol ediyor😅
bitterdelisi24 Ayselsilahimigetir yani gelde sinirlenme:) allahtan kadın degılsın diyorum.. kadın olsaydım 24 saat temızlık yapardım dıyo.. anasının evındede böyleler mi acaba
Ariel Redkids kıskançlık ve sinirlilik🙃 birde herşeyime çok karışır evde bir iş yaparken muhakkak ya elimden alır(bazen iyi oluyo bu😁) yada yönlendirmeye çalışır.
Xlovemax12 Redkids kız ne güzel Allah tan benim eşimde öyle ben de çok düzenli titiximdir hangi huyunu sevmiyorum uyurken horluyor
Nimess Redkids sabah uyanır uyanmaz kurtlar vadisi açması 🤦🏻♀️ muzoyu açınca bak seninkini açtım bu sefer diyor bi de 😂😂 ama çoğu zaman sinirimi bozar
xxDeNiZxx Redkids uyurken devamlı kolu bacağı sürekli üstümde, kendi koymadığı zamanlarda da beni üstüne çeker öyle uyur banada daral geliyo ben rahat uyumayı seviyorum gıcık oluyorum bu huyuna 😁
Ayselsilahimigetir bitterdelisi24 benim koca karı olaymış eğer çok fena kaynana görümce olur Muş ben ona kaynana diyom hatta kaynanamın yanında falan kaynanam o kadar İyiki ben bunu yanlış doğurmuşum diyo🤭😅😅
Nimess Redkids ayy nasıl kurtuldun kız bana da anlat 😂😂 geçende camdaki kıza takmıştı ama bölüm az olunca hemen bitiverdi o
Redkids Nimess birdaha izlersen tv kaplasunu koparirim dedi inanmafi bnde pirizden cikarip makasla kestim😃😃😃
Perhan_sadife12 Redkids ay benim kisi sosyal medya kulanmama izin vermiyor dün instagram istedim dünyayı kopardı sizizn de öylemi nefret ediyorum bu huyundan
Redkids Perhan_sadife12 benimkide ilk zamanlar istemiyordu kendide kullanmiyordu ama oraya cok zaman harciyoruz gereksiz diyordu sonra daha yeni yeni acti arkadaslari felan var takip ediyor bnde actim tabi ama cok aktif degilim arada buraya bakiyorum ama 😄
Annesivekizi bitterdelisi24 nasıl bu kadar titiz olabilir ki bi erkek😂 ben annemlerde kalıyorum eve bi geliyorum evi bok götürüyo. Temizleyelim diyorum zaten temiz neyi temizlicen diyo😂