Dendee Tecrubekonusuyor Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama Uyudum valla 🤣
TombulHatun Dendee aaa ben şok. Ne doktorlar varmış ne ilaçlar varmş söylede bilelim. Bizde illallah demek isteriz belki
Dendee TombulHatun Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
Dendee Yasak_elma Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
zarifhanim Ask_hosmus bunu da unutmayalım şimdi kötü gün dostu 🤭😄 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/L15qJC1.jpeg]
Dendee Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
Dendee @"bitterdelisi24Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
Dendee bitterdelisi24 Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama Ayy bu saate kimse uyanık değildir sandım ne bileyim herkes ayakta
Dendee Flamme Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
Dendee Edepyahu Sildegra 100 mg içinde sadece 4 tane var zaten gizli verecekseniz üst üste vermeyin bi kaç gün arayla ağır çünkü birde hemen etkisini gösteriyor yani bi iki saat içinde etkisi gün boyu sürüyor ama
Tecrubekonusuyor Dendee yok kuşum ben kullanmam kullandırmam eşime laf olsun diye sordum kızların işine yarar belki