Kızlar halihazirda kullandigim hem gunluk hemde özel günler icin kullandigim takim var karaca Drisela mürdüm yatak örtüsü takimi kullanan varmi begendim ben almayi düşünuyorum gayet guzelde indirime düşmuş nasil sizlerin kullandigi yatak örtüsü modeli hangisidr 😄[upl-image-preview url=//i.imgur.com/QW38bVg.jpeg]
Yatak örtüsü modelleri
Redkids cok gereksiz buluyorum boyle setleri cok pahalı:) yazın pike takımı kullanıyorum zaten :)
bitterdelisi24 bnm yatak odam biraz büyuk surekli gelen gidenim oldugu icinde pike takimini kullanamiyorum 😄
Redkids ben çok seviyorum bu renk ve modelleri. Bir de kendimden çok misafirlerim için tercih ediyorum. Yeni evli sayılırım her gelende odamı görmek istediğinden baya bir havalı oluyor beğeniyorlar. Bordosu var bende 👌👌 odaya çok güzel bir şıklık katıyor.
Redkids hadi ya hıc kullanmadım ama guzel rengi falan .. bende de bu renk Karaca’nın pike takımı battaniyesi var kışın onları kullanıyorum 🤣🤣
Redkids benimde var böyle bir set yeni evliyken hevesle bi kaç ay serdim sonra işe giderken her sabah onu düzeltmek zor geldi mevlüt te serdim sonra. Evet çok şık ama uğraşamıyorm ben bazann altnda duruyor 😄 yazın pike takımı kışın günlük ince yatak örtüsü seriyorm 😄
bitterdelisi24 begenmene sevindim bn pike takimini altta kullaniyorum😄 attigim model de pike takimi dahil degil yastiklar ve örtü 😄
TombulHatun bnmde cok hosuma gidiyor😄😄
Redkids baya pahalı geldi bana :)) genede sen bilirsin canım :) saten dimi
Redkids ben daha açık tonlar seviyorm sanki yatak odasnda ya su yeşili benm yatak örtüm aynı şekilde fonlarımda öyle 😄
Yatak odası mobılyan ne renk açıkk tonlar ise kendını gösterir bu takımla 😊 bu arada bende hıc kullanamıyorum böyle takımları bide bıraz pahalımı sankım 🙈
bitterdelisi24 banada pahalı geldi 🙈 indirim denince 500 TL falan zannettim bir baktım 1000 küsür 😬😂🤭
Deleted11 hani zengındık noldüüü bize :))
- Düzenlendi
Çok güzel bayıldimmm🥰🥰 Ben aasla almam bu fiyata ve uğraşamam kimse gelmiyor evime ben ve eşim.uğraşamam yani bir tane yatak örtüsü 3-4 yastık kılıfları gupurlu felan almıştım 3 kere serdim bıraktım. Kışın battaniye seriyorum,yazın pike ohh miss yaşasın rahatlık…..😊😊😊😊
Redkids yok benim ki karaca home stella bordo diye geçiyor. Benim odamda beyaz. Bu renkler çok iyi oluyor gerçekten 👌👌indirime girerse diana bordo nakışlı serisini almak istiyorum. Ama saten olduğundan kimse sıcak bakmıyor 😀😀
bitterdelisi24 Zenginiz ama o kadar para vermeyiz kumaşlara 😂😂
TombulHatun bnm yatak odam cok acik renkli boyle renkler patliyor cok guzel duruyor