Meva61 fiyat konusunda bir skintim yok aslinda 😄 yatak odam acik renkli ve oymalarinda eskitme gold var 😄

Hoyrat aslind abnce cok kullanisli ha pike örtmussun ha bu ötrüye hatta bn yatak nevresimi toparladiktan sonra direk ortuyü uzerine seriyorum😄

Redkids Benim krem incili bir modelim var. 2016 da karacadan almıştım. Yatak odam büyük ve yatağımi yere yakın aldım altında baza yok en büyük pişmanlığım 😂 Ama gelen gören bayılıyor. Bu renkte çok hoşmuş benimki de yeni gibi durmasa alırdım valla 😂 Ve çok uygunmuş ben 2016 da 1000 ₺ ye aldım pike takımı yok içersinde

Redkids benimki aynısı ve çok kullanışlı bornoz seti de var ve yazlık pike takımı çoklu bi set gayet kullanışlı yastıkta baya çok var örtüleriyle birlikte ttavsiye ediyorum yabi tek tek alırsanız daha pahalıya gelir

Redkids canim aslında güzel hoş da durur ama sankim biraz pahalı bende heves etmiştim ilk evlendiğimde siyahlı grili çok guzel bi örtü setim vardı ama kaldir indir her sabah bikmistim simdi bazanin altında duruyo 😁 keşke almasaydim diyorum sürekli

Redkids çeyiz diye alınmışlıkları varda, açıkçası bu modeller tarzım değil 🙈 daha çok Avrupa tarzı büyük büyük fırfırlı yada büzgülü nevresimler, yatak örtüleri severim 🤗