bitterdelisi24 atmosfer cınsellık postu ne yazsan kabulüm :)) adı ustunde cinsellık .. adına sevındım ayrıca .. bazı kadınlar ömründe bırkere bile bosalmamıs görüyoruz burda yani
Sedaa atmosfer bugün evlilik yıldönümümüz ve ben adetim 😂😂 4 sene önce ilk gecemizde de adettim. 😂 eşim “ilk gecemiz aklima geldi” dedi döndü yattı. Bu ne tesadüf ya. Keske bizde birseyler yapabilseydik 🤣🤣
Sedaa Escobar kız bende ilk gecemizde adettim 😂😂 düğünden 2 gün önce adet olmuştum. Bugün 4.senemiz. yine ilk gecedeki gibi adet oldum.
Sehernur bitterdelisi24 buralar eskiden böyle değildi son dört aydır falan türedi bunlar devamlı insanlara laf söylüyorlar. Hayır onlara ne anlamıyorum hoşuna hitmiyorsa okuma postun başlığı konusu belli yok anam tadini kacirdilar hep
bitterdelisi24 Sehernur ya belkı yazma tarzı garıp geldi insanlara ama oda öyle kendını ifade etmıs ben şahsen hıc rahatsız olmuyorum. Bu gözler burda neler okudu :)
Sehernur bitterdelisi24 öyle tabii ama okuyup okumamak sana kalmış sonuçta belirtiyorlar orda konun ne olduğunu 🤦♀️
NaimeYilmaz Yorumunu sildiğim yargılayan herkes bir süre Forum’da olmayacak. Dönüşünüzde tekrar etmeniz halinde kalıcı engel uygulanacaktır.
Bal_kizin_annesi atmosfer nasil keşfettiniz? 1 kerede olsa bende o şekilde rahatlamak istiyorum. 1 kere oluyor ondan sonra istek gidiyor devam edemiyorum ilişkiye
atmosfer Bal_kizin_annesi yani altta ve ayaklarınızı kaldırmadan olsun. Totonuz yatağın ucunda ama o şekilde ilişkiye devam ederseniz olur
lkmelms atmosfer ya hadi bize de söyleeeee. Benim bildiğim daha doğrusu denediğim üstüne çıktığımda zıplamak yerine ileri geri giderek rahatlıyorum öyle keşfettim yani ama öyle fışkırtmalı filan bi şey olmuyor 🙄🙈😅
atmosfer lkmelms yani nasıl anlatsam alttayken toto kısmın dışarda olsun ve bacakların yukarı kaldırma dümdüz olsun. O şekilde oluyor 😂