Mervekw Öncelikle yaşadığın şeye çok üzüldüm, rabbim kimseye yaşatmasın 😥 Buyuk konuşmuyorum ama böyle birsey başıma gelse allah korusun onu siktir ederim evden kovarım bi daha da nah gelir, yüzümü de nah görür. Asla ama asla taviz vermeyeceğim tek konudur ihanet ve şiddetin her türlüsü. Şöyle birsey diyeceğim sakın yanlış anlama, arasında sevgi saygı kalmamış, birbiriyle iyi iletişim kurmayan, birlikte vakit geçirmekten keyif almayan ve muhtemelen kahvaltı eden, tartışan kişiler olacaksınız bundan sonra (kendimi yerine koyduğum için bu şekilde söylüyorum). Bu ortamda o güzelim evlatların nasıl huzurla, mutlulukla büyüyecek? Lütfen bunu düşün. Zor durumda olabilirsin evet, ailen arkanda olmayadabilir fakat bu senin elini kolunu bağlamamalı. Devletin kadın sığınma evleri var destek isteyebilirsin çocuklarına birlikte yeni bir hayat kurabilirsin kendine, laf olsun diye demiyorum gerçekten bunları yapabilirsin çünkü sen güçlü bi kadın güçlü bi annesin. Nolur kendine ve çocuklarına bu haksızlığı yapma 😞😞