Kızlar merhaba👋🏻 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim, beta değerm 19 cıkmıştı 2 gün sonra 20 oldu ve 4.gün kanama geldi.Şimdi yine hamileyim bu sefer beta değeri 2 günde 2 ye katladı şükürler olsun ilki 98 , 2 gün sonra 230 cıktı.tekrar düşme olur mu diye endişe ediyorum şimdi.. başına gelen var mı acaba?
Gebelik
12agustos Allah sag salim kucagina almayı nasip etsin kötü düşünme kötüyü çekme güzel düşün 🤗❤
Yorumcuanneniz aminn aminn Rabbim isteyen herkese versin teşekkür ederim 🥰🌸
@“Aslisss”#p408861kendinizi korkutmayin her gebelik aynı geçecek diye bir şey yok şükür ki her şey de yolunda görünüyor sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) 🙏
Burcuuoztk çok tesekkür ediyorum amin inşaAllah 🥰
12agustos umarım sağlıkla kucağına alırsın bende Ağustosta hamile kalmışım ama kimyasal oldu 2ay sonra adet oldum öyle öğrendim sağlıklı olmadığını. değerim 2.800lerdeydi sonra düştü tabi. Şimdi yine deniyoruz ama kimyasal olur mu tekrar diye endişeliyim. Zaten kimyasalda vücut sağlıksız olanı büyütmüyor oluşturmuyor bile direk atıyor. Doktorum neredeyse yüzde elli her kadında oluyor fakat adet oldukları için fark etmiyorlar sen erken öğrendiğin kan testi verdiğin için hamile olduğunu anladın dedi. Kan vermesen normal adet olacaktın ve gebe olduğunu hiç bilmeyecektin şeklinde söyledi. İnşallah sağlıkla olsun
gad0810 kimyasal ne demek oluyor
12agustos
Bende kimyasal gebelik geçirdim. Doktor 1ay ilişki yaşama dedi. 5ay geçdi hamile kalamadım. Şimdi aşılama oldum. bu defa hamile olurum. İnsallah Allah sizede banada isteyen her kese kismet eder
Naz_sahaann kımyasal yumurta dollenıyor fakat rahıme tutunamıyor tutunamadı içinde normal adet kanaması gıbı dışarı atıyor
Naz_sahaann kromozom olarak sıkıntısı olacak bir döllenmeyi henüz kese bebek oluşmadan vucüt atıyor. Aslında en mükemmel gebeliği vücut kabul ediyor