seksirella Deleted11 Ya bacım erkek olsam makyajlı makyajsız farketmex soluk aldırmam ama acaba doğal olup relax mi olsam yoksa makyaj vs ugrassam mi 🤦🏻♀️ kararsız kaldım
seksirella Kavakyelleri alıştım canım ilklerde elbette açıyor şuan zevk alıyorum hatta eşimin uzun süre bosalmasini istemiyorum hem dar hem acı zevke dönüşüyor eşim içinde baya dar ister istemez iyice kaldırınca boşalıyor dayanamıyor 🤣
seksirella Uyuyankoala hayır kuzum ne kanaması 🤣🤦🏻♀️ olmuyor öyle bişey eşim zaten penisini ıslatıp yavaş yavaş başını sokup sonra hepsini sokuyor git gel yaparken birden ucuyorsun zevkten zaten 😌
Uyuyankoala seksirella Şey bişey daha sorucam hahaha yanlış anlama nolur😂🙈 oranın temizliğini nasıl yapıyorsun ben çok domates kabuğu falan duydum burada Hahahah 😂😂 istiyorum ama cesaretim yok 🙈
seksirella Uyuyankoala Yok be yalan dolan öncelikle boşaltım yaparsan zaten bağırsak temizlenmiş oluyor rahatlıkla gorebilirsin bizde öyle bişey olmadı Allah’a şükür zevki enfes ilk de ikincide acır ama alışınca süper bı zevki var 👌
bitterdelisi24 Uyuyankoala saglık açısından cok zararlı. Acıp bakmanı okumanı tavsıye ederim gunahı sevabı herkes kendıne ama.. sağlığa cok buyuk zararları var
seksirella Deleted11 haklısın canım çok makyaj yapmak istemiyorum zaten ilişki esnasında terliyorum rahat edemem
ZRaporu seksirella erkek olsam çok seçici olurdum herhalde 😅 makyaj değil doğal isterdim. Saçlar banyodan ıslak çıkmış ve vücuttan süzülen su damlacıkları tahrik edici olabilirdi herhalde 😅